20, 21 i 22/11: VI Congrés del Tercer Sector Social

Banner-VIc 300x250px v3Els propers dies 20, 21 i 22 de novembre se celebrarà la 6a edició del Congrés del Tercer Sector Social, una proposta que organitza anualment la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social i que enguany porta per títol: "Desigualtats socials, solucions locals". 

+ info i inscripcions

El Congrés se celebrarà a La Farga de l'Hospitalet, tot i que la inauguració institucional del 21 de novembre es realitzarà a l'auditori del Disseny Hub Barcelona. Aquesta inauguració comptarà amb les màximes autoritats de les administracions catalanes, entre les quals el president de la Generalitat, Quim Torra. 

Els dies 22 i 23 de novembre es durà a terme a La Farga una mostra d'entitats en la qual hi participaran 40 entitats socials, institucions, administracions locals i empreses, que donaran a conèixer els seus projectes i activitats en l'àmbit social. Entre aquestes estarem des del Consell d'Associacions de Barcelona presentant l'Espai Torre Jussana.

Paral·lelament, també a La Farga, es realitzaran diversos debats xerrades i col·loquis sobre qüestions com quina és la relació entre el món local i el sector social i cap a on avança l'atenció a les persones i com millorar-la.