20/9: presentació informe #ElPanoràmic 2017. Inscripcions obertes!

ElPanoràmic PresentacioSet18defEl dijous 20 de setembre es presentarà l'Informe 2017 de #ElPanoràmic. L'acte es realitzarà a les 18 h, a la seu del Reial Cercle Artístic de Barcelona (c. dels Arcs, 59). La presentació és gratuïta i només cal formalitzar la inscripció a través del següent enllaç:

Formulari d'inscripció

 

Durant l'acte es presentaran les dades obtingudes en aquesta edició, en la qual hi han participat més de 2.000 entitats no lucratives d'arreu de Catalunya.

Un any més des de Torre Jussana s'editarà l'informe de dades i anàlisi resultant, a través de la col·lecció Dossier Barcelona Associacions.

A més de la presentació dels resultats, l'acte també inclourà una conversa entre Elisenda Rovira, editora de l'Observatori Mèdia.cat i co-coordinadora de l'Anuari dels Silencis Mediàtics, i Jordi Mir, Membre del Grup de Recerca del Centre d'Estudis sobre Movimients Socials (UPF), que debatran sobre el moment actual del teixit associatiu català.

 

Per a saber-ne més sobre #ElPanoràmic...

... consulteu la pàgina web de la recerca i/o mireu aquests vídeos on diverses persones que formen part de les entitats promotores o d'organismes públics relacionats amb el projecte responen diverses preguntes sobre aquesta macroenquesta.