Notícies

Les associacions de Barcelona reclamen no aturar ni les iniciatives ni les consultes ciutadanes

manosLes associacions de la ciutat, davant els recursos en contra del nou Reglament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Barcelona presentats, entre d’altres, per la Delegació de Govern i la Cambra de Concessionaris i Empreses Vinculades al Sector Públic (CCIES), volem manifestar el nostre desacord a aquest atac a la democràcia.

Llegeix més...

Encara et pots inscriure al 3r congrés del TSAcat

3congreso3sacUs recordem que encara estan obertes les inscripcions per participar al Tercer Congrés del tercer sector ambiental organitzat per l'o3sac. Us podeu inscriure fins el proper 9 de febrer de 2018 en aquest enllaç.

El 3r congrés del TSAcat es realitzarà al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) el proper divendres 16 de desembre. Aquest congrés és una fita molt important pel conjunt de les entitats ambientals de Catalunya, és per això que  us animem a què hi participeu!

+ info i programa

 

El Panoràmic presenta les primeres dades de l'informe sobre entitats Culturals al Forum d'Educació i Cultura Popular

presentacio entitats cultura panoràmicEl passat divendres 26 de gener, l'equip del Panoràmic, va presentar un avançament de les dades de l'informe sobre entitats culturals que s'ha elaborat en el marc del Panoràmic. L'informe complet es presentarà durant els propers mesos.

Llegeix més...

Portem les iniciatives i consultes ciutadanes a Torre Jussana

firma-electronica-documentosA partir d'aquest 2018, Torre Jussana també serà un espai de recollida de signatures per a iniciatives i consultes ciutadanes promogudes per associacions i col·lectius de la ciutat.

Des del CAB, com entitat gestora de TJ, hem apostat per facilitar la participació ciutadana i la democràcia directa oferint l'equipament a aquelles iniciatives populars que busquen el suport de la ciutadania, tant les publicades a través de la plataforma Decidim Barcelona, com d'altres iniciatives populars promogudes per entitats barcelonines.  

Llegeix més...

Convocatòria de taller obert per al projecte Les Rambles

lr grupscooperatiusDes del Consell d'Associacions estem participant al procés participatiu del projecte Les Rambles per fer present les propostes que al llarg d'aquests anys hem defensat sobre l'ús de l'espai públic per l'acció col·lectiva. Participem en el grup cooperatiu MOVIMENT i el d'ESPAI PÚBLIC. Totes les entitats que ens volgueu fer alguna aportació en relació a aquest procés ens podeu fer arribar la vostra petició a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

D'altra banda, aprofitem per recordar que es convoca a tota la ciutadania a participar al primer taller obert que dóna inici al procés de cooperació ciutadana per a la dinamització i remodelació del projecte Les Rambles. El taller tindrà lloc a l’Arts Santa Mònica el 27 de gener en horari d’11 a 14 h.

+info i inscripcions