Notícies

Formació sobre el Certificat Digital per poder formar a d'altres entitats

b.certificatDes de Torre Jussana hem dissenyat una formació per a persones formadores amb l'objectiu de capacitar a les persones de les vostres federacions que donen suport a les vostres entitats membres.

Aquesta sessió servirà per establir una xarxa d'agents en el territori que puguin donar suport al teixit associatiu, Orientarem sobre quin certificat digital és més adequat per a les entitats, perquè és important tenir-ne un i com sol·licitar-lo.

En aquesta sessió també s'indicaràn eines i recursos a les persones assistents que ajudin a replicar la formació a d'altres entitats.

La sessió es realitzarà el proper 23 de maig, de 10h a 12h a Torre Jussana.

+ info

Es presenta la nova guia breu per a millorar la participació interna de les entitats

guia 9 entitats interiorbutlleti.jpg 1898171400La Secretaria de Transparència i Govern Obert presentarà el proper dia 29 de maig la Guia per a millorar la participació interna de les entitats. La presentació tindrà lloc a la sala d’actes de la Direcció General de Joventut (C/ Calàbria 147) en un acte públic, a les 18.00h.

+ info i inscripcions i inscripcions

La plataforma #BCNnoEstàEnVenda torna a sortir al carrer

bcnvendaEl dissabte 12 de maig, en coordinació amb altres ciutats de l’Estat com Madrid, València, Iruña, Granada, Las Palmas de Gran Canària, Gijón, Sevilla, Palma de Mallorca i Málaga, convoquem una nova manifestació de #BCNnoEstàEnVenda a les 18h als Jardinets de Gràcia i fem una crida al veïnat i els col·lectius i entitats de la ciutat.

+ info

Llegeix més...

Es pròrroga del període de tramitació de les sol·licituds de l'Associa't a la festa 2018 fins al 8 de maig

logo associatUs informem que s'ha ampliat el període de sol·licitud de participació a l’Associa’t a la festa 2018. No perdeu l'oportunitat de formar part del punt de trobada entre l’associacionisme i la ciutadania durant les festes de La Mercè.

+ info i formulari

Especial web de Torre Jussana: El Certificat Digital

Dbn2A8lX0AEfouvA partir octubre serà imprescindible tenir certificat digital per demanar subvencions o pagar impostos. Per facilitar la seva tramitació a les entitats que encara no el tenen, des de Torre Jussana hem obert especial web amb info i recursos. No ho deixeu x últim moment!

+info