Notícies

S'obre la convocatòria d'ajuts a projectes antiestigma 2018

obertamentObertament obre una convocatòria fins el dia 25 de juliol de 2018 a les 24h, per a dotar d’ajuts a entitats que tinguin com a objectiu la lluita contra l'estigma que reben les persones amb una problemàtica de salut mental. Enguany, la convocatòria d'ajuts s'obre per a projectes de lluita contra l'estigma dirigit als col·lectius específics de l'àmbit sanitari, laboral, mitjans de comunicació i joves.

+ info

No us perdeu la jornada ‘Voluntariat per a tothom: inclusió i accessibilitat’

Cartell Jprnada Voluntariat Tothom-212x300La FCVS i DINCAT organitzen una trobada amb entitats socials per posar en relleu que tothom ha de tenir l’opció de poder realitzar una acció voluntària en igualtat de condicions.

La jornada ‘Voluntariat per a tothom: inclusió i accessibilitat’ neix per reflexionar i debatre el pròxim divendres 11 de maig a la Casa del Mar sobre la igualtat de condicions per poder realitzar una acció voluntària. L’esdeveniment, que començarà a les 9.00 i acabarà a les 14.00h, posarà en relleu que qualsevol persona pot fer voluntariat.

+ info i inscripcions

Subvencions per a la promoció i reforç de l'economia social i solidària 2018

economiassL'Ajuntament de Barcelona obre la convocatòria de subvencions per a la promoció i reforç de l’economia social i solidària. Enguany es destinaran un total de 840.000€ per a subvencionar projectes o activitats que fomentin activitats d’interès públic o social que tinguin per finalitat contribuir a l’assoliment dels objectius del Pla d’Impuls de l’Economia Social i Solidària 2016-2019.

+ informació

Participeu a l'Ultra Clean Marathon

logo UCML'ULTRA CLEAN MARATHON és un gran repte esportiu i ambiental que es celebrarà del 13 al 19 de maig a Catalunya, on es realitzen 7 x 7 ECOMARATONS. Durant 7 dies l’Albert Bosch i la Nicole Ribera, 2 esportistes compromesos amb el medi ambient, correran 7 maratons amb l’objectiu de recollir el màxim de RESIDUS, descobrint entorns de gran valor de casa nostra i conscienciant sobre la responsabilitat i la cura dels ENTORNS NATURALS!

Sou una entitat esportiva? Una associació o entitat local? O simplement una persona compromesa amb el medi ambient? Apunta’t al repte! Recollireu residus mentre correu per espais naturals!

 

Consulta les diferents maneres de participar a l'ULTRA CLEAN MARATHON

[COMUNICAT]: Les associacions en defensa de les iniciatives ciutadanes

signatures-multiconsulta-010318-1024x576En el marc de la darrera Assemblea del CAB es va aprovar la “Resolució en defensa dels processos participatius impulsats per la ciutadania”, en la qual s’exigeix als grups municipals que busquin solucions per fer realitat les Iniciatives Lesgislatives Ciutadanes impulsades en els darrers mesos per entitats i col·lectius de la ciutat i donem suport a les iniciatives que promoguin les entitats promotores d'aquestes.

Comunicat del CAB en defensa dels processos participatius impulsats per la ciutadania

Llegeix més...