Notícies

#contagiaelvirus! Una campanya per fomentar l'associacionisme

pegata 14x7#Contagiaelvirus és el lema d’una nova campanya de foment de l’associacionisme a la ciutat, creada a partir de la participació d’entitats durant la HackaCOM del Viver de Comunicació de l’Associa’t a la festa que es va realitzar el passat 16 de desembre.

Animem a totes les entitats a entrar a la web de campanya, a fer-ne seguiment i difusió a través de Twitter (@contagiem) amb l'etiqueta #contagiaelvirus, així com a participar en la propera HackaCOM, que ja té data (14 d’abril) i formulari d’inscripció, per consensuar conjuntament les accions més adequades per motivar a la ciutadania a associar-se.   

Jornades Internacionals d’Acció Comunitària

jornada-visual-facebook-1200x628-pxEls propers dies 1 i 2 de març de 2018 el Servei d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Barcelona i l’Escola de l’IGOP, organitzen unes jornades internacionals d’acció comunitària al recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau. Unes Jornades per escoltar i conèixer polítiques públiques foranies sobre Acció Comunitària vinculades a aspectes de democràcia, enfortiment i empoderament del conjunt de la ciutadania, i que reforcin la idea de transversalitat a través de polítiques locals concretes.

+ info i inscripcions

Diverses organitzacions plantaran unes terrasses a la plaça de Sant Jaume

terrasses 4Aquest dimecres 24 de gener a les 12:00 hores, diferents organitzacions plantaran unes terrasses a la plaça de Sant Jaume com a tret de sortida a les accions reivindicatives emmarcades en la iniciativa ciutadana a favor d'una Ordenança de Terrasses Veïnal que preservi l'espai públic com a dret col·lectiu.

La convocatòria serà a càrrec de la Federació d’Associacions de Veïnes i Veïns de Barcelona (FAVB), Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible (ABTS), Associació Catalana per a la Integració del Cec (ACIC), Plataforma Carrers per a Tothom i la Federació ECOM.

Dia i hora: Dimecres, 24 de gener, 12:00 hores

Lloc: Plaça de Sant Jaume

+ info

Com participar a Stop Mare Mortum?

stopmaremortumEl proper dijous es farà la Reunió Informativa "Com participar a Stop Mare Mortum?" destinada a les persones que volen implicar-se amb la plataforma. L'objectiu de la xerrada és explicar i compartir el posicionament respecte a les polítiques migratòries i de protecció internacional així com facilitar les eines de diàleg per la sensibilització ciutadana.
Així mateix, s'explicarà l'organització de la plataforma, les diferents comissions i el calendari d'accions pels propers mesos. 

 Dijous 25 de gener a les 19h 

a la Lafede.cat (Carrer de les Tàpies, 1-3, Barcelona)(Carrer de les Tàpies, 1-3, Barcelona)

Per participar a la xerrada si us plau confirmeu assistència a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Presentarem #ElPanoràmic al Som Cultura Popular

PresentacióCultura-798x475En el marc del Som Cultura Popular presentarem un avançament de les dades sobre les entitats culturals que recull l’informe 2017.

Som Cultura Popular, la Mostra del Patrimoni Immaterial a Barcelona, posa en marxa la seva segona edició que tindrà lloc entre el 25 i 28 de gener del 2018 a la Fàbrica Fabra i Coats de Barcelona.

L’entrada és gratuïta. Més informació

Llegeix més...