Notícies

Ja podeu descarregar la Guia de #ConsumConscient per a associacions

presentacio-guiapracticaAquesta pretén enfortir el vincle entre les associacions i l'economia solidària a partir de propostes pràctiques i concretes en l'àmbit del consum crític i conscient.

La guia ha estat elaborada pels companys de Servei Civil Internacional i Més Opcions i amb la col·laboració del Centre de Recursos Juvenils de Barcelona, el Consell Nacional de la Joventut de Barcelona i el Consell d'Associacions de Barcelona.

Us podeu descarregar la guia en el següent enllaç

Dues recerques que complementen #Elpanoràmic 2017

LOGOelpanoramic 2015-03-300x123Us informem de dues recerques importants que tenen com a centre d’atenció les persones vinculades a les associacions i d'altres organitzacions sense ànim de lucre. Aquestes recerques complementen l'esforç que han fet les més de 1500 entitats que han participat enguany a #ElPanoràmic.

Conèixer la distribució de tasques i rols en les associacions en funció del gènere, així com la implicació i la visibilitat de les persones voluntàries, són aspectes importants que permetran diagnosticar aspectes positius i singulars de les entitats de la ciutat de Barcelona, i a la vegada detectar àmbits a millorar.

+ info

La XAC demana la modificació de les bases de les subvencions 2017

transparent logo xacLa Xarxa d’Associacionisme de Catalunya (XAC*) ha demanat la modificació de les bases de les convocatòries de subvencions, que es van veure afectades per l'aplicació del 155 i la intervenció del Govern de l'Estat Espanyol, per facilitar que la justificació permeti presentar despeses executades fins al 31 de març de 2018.

Llegeix més...

El 2018 seguirem fent la (R)evolució associativa i comptem amb vosaltres!

BONES FESTES-1

 

 

Es presenta la plataforma VotxTothom

votxtothomEl passat divendres es va presentar a Barcelona la plataforma VotxTothom, que reivindica el dret a vot de les persones estrangeres com un element "imprescindible per esdevenir una democràcia real i una societat justa i igualitària. El Consell d'Associacions de Barcelona és una de les entitat promotores d'aquesta plataforma. 

Llegeix més...