Es pròrroga del període de tramitació de les sol·licituds de l'Associa't a la festa 2018 fins al 8 de maig

logo associatUs informem que s'ha ampliat el període de sol·licitud de participació a l’Associa’t a la festa 2018. No perdeu l'oportunitat de formar part del punt de trobada entre l’associacionisme i la ciutadania durant les festes de La Mercè.

+ info i formulari

La plataforma #BCNnoEstàEnVenda torna a sortir al carrer

bcnvendaEl dissabte 12 de maig, en coordinació amb altres ciutats de l’Estat com Madrid, València, Iruña, Granada, Las Palmas de Gran Canària, Gijón, Sevilla, Palma de Mallorca i Málaga, convoquem una nova manifestació de #BCNnoEstàEnVenda a les 18h als Jardinets de Gràcia i fem una crida al veïnat i els col·lectius i entitats de la ciutat.

+ info

Llegeix més...

Especial web de Torre Jussana: El Certificat Digital

Dbn2A8lX0AEfouvA partir octubre serà imprescindible tenir certificat digital per demanar subvencions o pagar impostos. Per facilitar la seva tramitació a les entitats que encara no el tenen, des de Torre Jussana hem obert especial web amb info i recursos. No ho deixeu x últim moment!

+info

 

S'obre la convocatòria d'ajuts a projectes antiestigma 2018

obertamentObertament obre una convocatòria fins el dia 25 de juliol de 2018 a les 24h, per a dotar d’ajuts a entitats que tinguin com a objectiu la lluita contra l'estigma que reben les persones amb una problemàtica de salut mental. Enguany, la convocatòria d'ajuts s'obre per a projectes de lluita contra l'estigma dirigit als col·lectius específics de l'àmbit sanitari, laboral, mitjans de comunicació i joves.

+ info