Diverses organitzacions plantaran unes terrasses a la plaça de Sant Jaume

terrasses 4Aquest dimecres 24 de gener a les 12:00 hores, diferents organitzacions plantaran unes terrasses a la plaça de Sant Jaume com a tret de sortida a les accions reivindicatives emmarcades en la iniciativa ciutadana a favor d'una Ordenança de Terrasses Veïnal que preservi l'espai públic com a dret col·lectiu.

La convocatòria serà a càrrec de la Federació d’Associacions de Veïnes i Veïns de Barcelona (FAVB), Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible (ABTS), Associació Catalana per a la Integració del Cec (ACIC), Plataforma Carrers per a Tothom i la Federació ECOM.

Dia i hora: Dimecres, 24 de gener, 12:00 hores

Lloc: Plaça de Sant Jaume

+ info

Presentarem #ElPanoràmic al Som Cultura Popular

PresentacióCultura-798x475En el marc del Som Cultura Popular presentarem un avançament de les dades sobre les entitats culturals que recull l’informe 2017.

Som Cultura Popular, la Mostra del Patrimoni Immaterial a Barcelona, posa en marxa la seva segona edició que tindrà lloc entre el 25 i 28 de gener del 2018 a la Fàbrica Fabra i Coats de Barcelona.

L’entrada és gratuïta. Més informació

Llegeix més...

Ens apropem als barris en la nova oferta de #TJFormació hivern 2018

DTgosHfXkAARrBQCom sempre, la formació de Torre Jussana és gratuïta i va dirigida a les juntes directives, persones associades i equips tècnics amb l’objectiu de millorar els quatre àmbits clau per al bon funcionament d’una associació (la intenció, la participació, l’acció i la gestió). En aquesta oferta formativa d’hivern iniciem una col·laboració amb el Pla de Barris de Barcelona, una iniciativa municipal que, en col·laboració amb els veïns i veïnes, posa en marxa accions socials, econòmiques i urbanes per millorar els barris que més ho necessiten.

Podeu consultar l'oferta formativa en aquest enllaç

Llegeix més...

Diverses organitzacions convoquen una mobilització el proper dissabte 20 de gener per unir els tramvies

20170120-mani-full-volant-cara-aDiverses organitzacions convoquen la ciutadania a mobilitzar-se el proper dissabte 20 de gener, a les 11 hores, tant a la plaça de Francesc Macià com a la plaça de les Glòries per demanar la unió dels tramvies. Des d’aquests dos punts s’iniciarà una marxa per la Diagonal fins el punt de trobada situat a la plaça Verdaguer, on es faran diversos actes a les 12 hores.

Llegeix aquí el manifest.