Procés de modificació Estatuts del CAB - Treballem la Governança

estatutsFruit del procés de treball del Marc Estratègic del CAB 2020 – La (R)evolució associativa, vam acordar iniciar un procés sobre la governança del CAB. El CAB és una organització de tercer nivell, és a dir que agrupa federacions i constatem una dificultat per generar implicació de les diferents entitats amb la governança de l’entitat. També és una oportunitat per introduir elelments vinculats a l’equitat de gènere. D’altra banda i també fruit del procés del debat del Marc Estratègic vam acordar reflexionar al voltant de l’ideari del CAB.

D’altra banda també aprofitarem per fer modificacions que s’adeqüin a la realitat actual, sobretot en relació a la seu fiscal. El procés que proposem és el següent:

  1. Obrim el procés i compartim el document de comparativa amb dels estatuts actuals amb la proposta de modificació de la junta. (ja realitzat)
  2. Recollim aportacions que pugueu fer arribar (ja realitzat)
  3. Trobada oberta per treballar els temes d’ideari als estatuts. Dilluns 14 de gener de 2019 a les 17h, (ja realitzat)
  4. Trobada oberta per treballar els temes de governança dels estatuts. Dilluns 18 de febrer de 2019 a les 17h,

En aquest enllaç trobareu el document de treball

Us preguem que confirmeu assistència a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.