Visiteu l'expo #AssociacionsambCAB a la seu de la FAVB fins el 14/12

IMG-20181127-WA0017L'exposició #AssociacionsambCAB, que repassa la trajectòria i els projectes que hem realitzat i realitzem des del Consell per enfortir el teixit associatiu de Barcelona, continua la seva itinerància.

Després de l'estrena al Casinet d'Hostafrancs, on hi ha estat prop de tres setmanes acollida pel Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i La Bordeta, ara arriba a la seu de la Federació d'Associacions de Veïnes i Veïns de Barcelona (FAVB) (c. Obradors, 6-8), on ja es pot visitar gratuïtament i fins el 14 de desembre.

Durant l'estada de l'exposició a la seu de la FAVB també farem un acte de presentació dels resultats de #ElPanoràmic per a les entitats de Ciutat Vella, a càrrec de la Fundació Ferrer i Guàrdia, una de les entitats promotores de la recerca, conjuntament amb el CAB. Serà el dimarts 11 de desembre, a les 18 h, a la seu de la FAVB.

Aquesta exposició es composa de nou plafons que expliquen el naixement del Consell, les entitats que el composen, la seva missió i valors, els principals projectes que desenvolupem o impulsem (Torre Jussana, el Codi ètic, el 2n Congrés d’Associacions, el Panoràmic) i com s’estructura la seva governança. L'expo va acompanyada del "Mapa d'Associacions", una eina online que permet consultar la geolocalització de totes les associacions inscrites al Fitxer General d'Entitats Ciutadanes i que cada associació pugui actualitzar la seva informació.

Si voleu acollir l'expo a la vostra associació, consulteu-ne la fitxa tècnica i feu la sol·licitud posant-vos en contacte amb el CAB (93 256 40 87, Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).