Us desitgem molt bones festes!

felicitacióCAB

Lliurats els Premis Ateneus 2015

Premis-Ateneus-2015 TG-639x436El Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) ha acollit aquest dimecres, 16 de desembre, el lliurament dels Premis Ateneus 2015. En la seva vint-i-sisena edició, el certamen impulsat per la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) dóna visibilitat al moviment associatiu en una nit de gala. Els guardons reconeixen la tasca duta a terme per les entitats i associacions de Catalunya al llarg de l’any en set categories diferents.

Llegeix més...

El termini de sol·licitud de les #subvencions per al 2016 s'obre el 28 de desembre i acaba el 21 de gener

subv2016El termini per sol·licitar subvencions s’obrirà el 28 de desembre i s’acabarà el 21 de gener. La informació per a la convocatòria es pot consultar al web o presencialment a les oficines d’atenció ciutadana (OAC).

L'Ajuntament preveu resoldre les sol·licituds i fer el pagament a les entitats a partir del mes de juny.

Llegeix més...

Nova Guia d'Assessorament de TJ sobre les juntes directives

juntaQuè cal saber per formar part de la junta directiva d'una associació? Aquest és el títol de la Nova Guia d'Assessorament de TJ corresponent al mes de novembre. Perquè aconseguir un bon funcionament de la junta directiva és clau per un bon desenvolupament de les decisions que pren l'assemblea i, per tant, per al bon funcionament del conjunt de l'entitat.

Us animem a consultar-la i compartir-la! Podeu descarregar-la a http://bit.ly/1XhUrNm