Nova Guia d'Assessorament de TJ sobre les juntes directives

juntaQuè cal saber per formar part de la junta directiva d'una associació? Aquest és el títol de la Nova Guia d'Assessorament de TJ corresponent al mes de novembre. Perquè aconseguir un bon funcionament de la junta directiva és clau per un bon desenvolupament de les decisions que pren l'assemblea i, per tant, per al bon funcionament del conjunt de l'entitat.

Us animem a consultar-la i compartir-la! Podeu descarregar-la a http://bit.ly/1XhUrNm

A cada associació, a cada centre cívic i comerç fem arribar la manifestació per la pau del #28N #PlataformaMaiMes

materialsmaimesMoltes associacions estem donant suport a la difusió de la convocatòria de manifestació del proper dissabte 28N a les 17h a Plaça Universitat http://plataformamaimes.cat/
 
Per això hem coordinat la difusió dels materials de comunicació garantint que arribin a tots els districtes de la ciutat. En el següent enllaç trobareu un llistat dels equipaments i entitats on podreu trobar aquest material a partir de dijous.

#28N #MaiMés: Ni terrorisme, ni guerra, ni feixisme, ni retallada de llibertats

ImaimesDissabte  a les 17h, a Plaça Universitat, la Plataforma Mai Més us convoca a omplir els carrers cridant: Ni terrorisme, ni guerra, ni feixisme, ni retallada de llibertats

Adhesions entitats

Adhesions personals

Subvencions 2016: Obert el termini d’al·legacions a les noves bases reguladores

sub2015El dimecres 28 d’octubre, l’endemà de la publicació de l’aprovació inicial de les noves bases reguladores, es va obrir un termini de 20 dies hàbils (es tancarà el proper 19 de novembre) durant el qual les bases estaran sotmeses a informació pública. Qualsevol persona, associació o grup polític pot presentar-hi al·legacions.

Des del CAB estem valorant les bases per veure com incorporar les propostes recollides en l'Informe de diagnosi de les subvencions per a la realització de projectes, activitats i serveis 2014.

Llegeix més...