Grup de Treball CAB de Finançament Associatiu

subGrup de Treball de Finançament obert a entitats membres de CAB que es farà el proper dimarts 25 de novembre a les 18h a 20h la seu del MLP (Avinyó 44). Treballarem els següents punts:

  1. Presentació Informes de convocatòria i resolucions de les subvencions 2014 elaborat per la Fundació Frances Ferrer i Guàrdia.
  2. Elaboració de conclusions conjuntes d'aquests informes
  3. Valoració de la convocatòria de subvencions 2015 de l'Ajuntament de Barcelona
  4. Prioritats a treballar des del CAB sobre Finançament durant el 2015

Confirmeu assistència. Si no podeu assistir a la reunió ens podeu fer arribar les vostres aportacions a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

1. Valoració informes 2014 i propostes de millora.
2. Valoració convocatòria 2015.


#9N! #Associacions per la democràcia i dignitat!

vullvotarL’associacionisme de la ciutat ha estat i està compromès amb la democràcia, la participació i el dret a decidir de tota la ciutadania. Defensem plenament el dret a decidir i per això us engresquem a gaudir de la jornada del proper diumenge.

Aquest #9N serà gràcies a la voluntat de la ciutadania organitzada, fem que sigui una festa. Ha de ser una dia de civisme i de sentit de país, i realitzar un acte de democràcia i de dignitat. 

A partir del #10N les associacions continuarem treballant pel nou país que volem!

Compareixença del CAB al parlament per proposar la realització d'una llei de l'associacionisme i el voluntariat

parlament2

El president del CAB, Alfons Tiñena, ha comparegut davant la Comissió de Benestar, Família i Immigració del Parlament de Catalunya amb relació a la tramitació del Projecte de Llei del Voluntariat (tram. 200-00013/10) per demanar que es reelabori amb l'objectiu de convertir-la en una llei de l'associacionisme i el voluntariat.

Podeu veure la compareixença en aquest enllaç

Llegeix més...

Comunicat del Consell d’Associacions de Barcelona davant la suspensió de la consulta del 9N

vbaixaDavant la suspensió cautelar de la consulta del #9N dictaminada pel Tribunal Constitucional el Consell d’Associacions de Barcelona referma el seu posicionament a favor de la seva celebració.

L’associacionisme de la ciutat ha estat i està compromès amb la democràcia, la participació i el dret a decidir de tota la ciutadania. Defensem plenament el dret a decidir i la celebració d’una consulta en la que el poble català pugui expressar lliurement quin futur vol per a Catalunya. Per això us convoquem a la participació en les concentracions de rebuig a aquesta decisió i de suport a la celebració de la consulta del 9N  que tindran lloc a tots els municipis de Catalunya.

A Barcelona, aquesta mobilització es realitzarà  a les 19 hores a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona.

Perquè tenim dret a decidir, mobilitzem-nos!

pdfComunicat_CAB_consulta9N.pdf