Convocatòria de Tancarem el CIE per a una gran mobilització el 30 de gener al CIE de BCN

cie30

Des del novembre el CIE està tancat per obres i estem disposades a que no torni a obrir, fent d'aquestes obres una escletxa que ens permeti viure en una ciutat que garanteix la lliure circulació de totes les persones.

Des del CAB donem suport a aquesta campanya, per això, una vegada més cridem a la mobilització!

El proper dissabte 30 de gener a les 11h del matí, de nou anirem al CIE on farem un JUDICI POPULAR, i exigirem el tancament definitiu. Davant la impunitat institucional, cal que la ciutadania exigim justícia i dignitat.

Trobareu informació a www.tancaremelcie.cat

 

 

Us desitgem molt bones festes!

felicitacióCAB

Lliurats els Premis Ateneus 2015

Premis-Ateneus-2015 TG-639x436El Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) ha acollit aquest dimecres, 16 de desembre, el lliurament dels Premis Ateneus 2015. En la seva vint-i-sisena edició, el certamen impulsat per la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) dóna visibilitat al moviment associatiu en una nit de gala. Els guardons reconeixen la tasca duta a terme per les entitats i associacions de Catalunya al llarg de l’any en set categories diferents.

Llegeix més...

El termini de sol·licitud de les #subvencions per al 2016 s'obre el 28 de desembre i acaba el 21 de gener

subv2016El termini per sol·licitar subvencions s’obrirà el 28 de desembre i s’acabarà el 21 de gener. La informació per a la convocatòria es pot consultar al web o presencialment a les oficines d’atenció ciutadana (OAC).

L'Ajuntament preveu resoldre les sol·licituds i fer el pagament a les entitats a partir del mes de juny.

Llegeix més...