Guia de gestió bàsica per a associacions

guiagestioCONFAVC.gifLa Fundació CONFAVC, acaba de publicar una interessant guia que té per objectiu enfortir el teixit associatiu i la seva capacitat d'intervenció. La "Guia de gestió bàsica per a associacions" és una eina útil tant per a les associacions veïnals (AV) com per altres organitzacions no lucratives (ONL).

Podeu descarregar-vos la guia: "Guia de gestió bàsica per a associacions" en format pdf.

Cessió de locals municipals buits a entitats sense ànim de lucre

ext locals 8Des del Consell d'Associacions de Barcelona, manifestem el nostre suport les declaracions de president del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, en relació a la proposta de reclamar que els locals buits de promocions públiques es destinin a entitats sense ànim de lucre i fem una crida a l'alcalde de la ciutat per recollir aquesta proposta i que esdevingui una actuació a prioritzar en el proper #PAMBCN i en el proper Pla de Suport a les Associacions.

pdfPosicionament CAB proposta de cedir locals municipals buits a ESAL.pdf

#1febrer: la crònica!

1febrer-2El dimecres 1 de febrer, el Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona va acollir l'acte "Enfortim les associacions per enfortir Barcelona", presidit per l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias. Més de 500 persones, representants del teixit associatiu de la ciutat, van omplir el recinte i el Saló de Cròniques, en un acte que tenia com a principals objectius presentar la Memòria del 2n Congres d'Associacions, el Congrés Permanent, l'espai virtual de seguiment de les propostes del congrés, i esbossar les línies de futur de la política de suport a les associacions de la ciutat.

Podeu descarregar-vos el discurs de la presidenta del CAB en: pdfdiscurs_ montsebalaguer_120201.pdf

Llegeix més...

1 de febrer: Enfortim les associacions per enfortir Barcelona

2nCONG 72pxL'Alcalde de Barcelona, l'Excm. Sr. Xavier Trias, exposarà les línies de futur de la política de suport a les associacions de la ciutat en l'acte de presentació de la Memòria del 2n Congrés d'Associacions de Barcelona. La presidenta del CAB, Montse Balaguer, presentarà les principals conclusions així com el #congrespermanent on es recullen i es valoren les propostes recollides durant el procés i que volem que es converteixin en les futures polítiques de suport a les associacions de la ciutat.

L'acte tindrà lloc el dimecres 1 de febrer, a les set del vespre, al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, plaça de Sant Jaume, 1

Us preguem que confirmeu la vostra assistència a Torre Jussana (932564118, Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. )

Llegeix més...