Comunicat CAB en relació els fets davant del Parlament de Catalunya

Parlament-CatalunyaEn relació a les mobilitzacions i protestes que van tenir lloc ahir davant del Parlament de Catalunya, el Consell d'Associacions de Barcelona vol comunicar:

  1. Compartim la indignació i gran part de les reivindicacions del moviment 15-M. Aquestes són fruit d'un profund malestar davant la situació de crisi econòmica i crisi del funcionament democràtic.
  2. Condemnem tots els actes de violència que es van produir. Aquest comportament perjudica el conjunt de la mobilització.
  3. Amb tot les reivindicacions que plantegen han de ser escoltades i cal començar a concretar respostes per part de la classe política. Cal millorar el diàleg entre els dirigents polítics i la societat civil, millorar els espais de participació, i per tant demanar als nostres representants polítics que reflexionin i tinguin en compte els continguts de les reivindicacions.
  4. El compromís de la ciutadania davant d'aquesta crisis és l'única alternativa. La violència no és mai el camí per defensar cap causa. Hi ha moltes formes de compromís. En una associació, en un partit polític, en els moviments socials,... totes elles són respectables i complementàries.
  5. En cap cas podem permetre que es veti el dret als diputats a exercir els seus drets en tant que càrrecs electes, ni que es posi en perill la seva integritat física i moral en tant que també són ciutadans com nosaltres.

pdf comunicat_cab_fets15juny.pdf

Barcelona, 16 de juny de 2011

El Consell d'Associacions Barcelona dóna suport a l'acampada de la Plaça Catalunya

5734527626_e54b874992_mDes del CAB exigim que les administracions públiques, sobretot el Govern Municipal i la Junta Electoral, respectin el dret de reunió, associació i manifestació de les persones que participen en aquesta acampada.

pdf Posicionament_CAB_acampada_plaa_catalunya.pdf

Llegeix més...

V Assemblea General Ordinaria del CAB

195737_170092499714182_8152171_nCentre Cívic Sant Martí C/ Selva de Mar, 215

dimarts, 24 / maig · 18:30 - 21:00

Entre d'altres coses modificarem els estatuts per adaptar-los al llibre tercer del codi civil català, farem un resum del que ha significat el 2n Congrés d'Associacions de Barcelona i posarem en marxa el Congrés permanent.

Llegeix més...

El CAB s'adhereix al manifest del 14 de maig "Prou retallades"

prouretalladesDemà dissabte, 14 de maig, a partir de les 11 hores, milers de ciutadans i ciutadanes estan cridats a manifestar-se contra les retallades socials imposades pel Govern de la Generalitat.

Aquesta manifestació, que té com a lema "Prou retallades! Defensem els serveis públics", compta amb el suport de més de 200 associacions i organitzacions socials, veïnals, ecologistes, sindicals, professionals, ONG, del món de la cultura, d'usuaris i consumidors de tot Catalunya, que han decidit dir prou a les retallades, rebutjar el desmantellament dels serveis públics i reclamar una sortida social a la crisi.

Llegeix més...