Servei d'Assegurances CAB

capcelera cab

El Consell d'Associacions de Barcelona manté un acord amb Arç Serveis Integrals d’Assegurances. Aquest acord és una manera de treballar en xarxa entre dos col·lectius que compartim els principis de l’Economia Social i Solidària.

L’aliança ens permet gestionar les pòlisses contractades amb criteris col·lectius, per la qual cosa podem oferir preus cooperatius i una gestió d’acord amb els nostres valors.

Podem oferir un servei de diagnosi i optimització per a renovacions i noves contractacions d'Assegurances per a associacions membres del CAB i també per als membres de les juntes d'aquestes.

Podeu trobar més informació en aquest enllaç

Aportacions associatives al #pambcn

pambanderolaDes del CAB presentem el següent document al #pambcn en referència a les polítiques de participació i foment de l'associacionisme.

Us podeu descarregar el document en aquest enllaç pdfAportacions_PAM_CAB_120503.pdf

Les propostes que hem fet són fruit de les prioritats de les propostes del 2n Congrés d'Associacions de BarcelonaUs convidem a fer seguiment d'aquestes des del #congrespermanent

També us convidem a consultar altres aportacions que han fet diferents associacions de la ciutat:

Posicionament del CAB sobre el procés participatiu del #PAMBCN

pambanderolaEn el marc de la VI Assemblea Ordinària del CAB hem aprovat un posicionament sobre el procés participatiu del #pambcn.

Volem manifestar la nostra voluntat de treballar per definir un PAM de ciutat i la necessitat de garantir processos participatius de qualitat, accessibles i fàcils per a qualsevol tipus de ciutadà i d'associació i treballats des de la vessant transformadora que caracteritza el moviment associatiu.

Podeu consultar el posicionament pdfposicionament_PAMBCN.pdf

El CAB s'adhereix al manifest “No volem feixistes al Clot, a Barcelona, ni enlloc!"

cartell clot sense nazis- 5mEl CAB s'ha adherit al manifest “No volem feixistes al Clot, a Barcelona, ni enlloc! Tanquem el centre nazi!” arrel d'un ‘centre social’ de clara orientació feixista que s'ha obert al barri Clot-Camp de l’Arpa de Barcelona. En un començament es deia ‘Militia’; ara l’amaguen darrere el nom ‘Tramuntana’.. En un començament es deia ‘Militia’; ara l’amaguen darrere el nom ‘Tramuntana’.

Trobareu més informació i la informació per adherir-se en aquest enllaç