El CAB s'adhereix al manifest del 14 de maig "Prou retallades"

prouretalladesDemà dissabte, 14 de maig, a partir de les 11 hores, milers de ciutadans i ciutadanes estan cridats a manifestar-se contra les retallades socials imposades pel Govern de la Generalitat.

Aquesta manifestació, que té com a lema "Prou retallades! Defensem els serveis públics", compta amb el suport de més de 200 associacions i organitzacions socials, veïnals, ecologistes, sindicals, professionals, ONG, del món de la cultura, d'usuaris i consumidors de tot Catalunya, que han decidit dir prou a les retallades, rebutjar el desmantellament dels serveis públics i reclamar una sortida social a la crisi.

Llegeix més...

189 mesures per impulsar el teixit associatiu de Barcelona

IMG_2480_72

El Consell d'Associacions de Barcelona fa entrega de les mesures consensuades durant el 2n Congrés d'Associacions de Barcelona a l'alcalde, el conseller de Benestar i Família i als representants polítics municipals.

El dissabte 30 d'abril de 2011 al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) ha tingut lloc l'acte de cloenda del 2n Congrés d'Associacions de Barcelona amb la participació de més de 220 persones. La jornada, organitzada per aprovar 189 mesures per a la millora i consolidació de l'associacionisme de Barcelona, ha permès el lliurament del document final a l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i al conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, presents en l'acte, per donar-los a conèixer les reivindicacions i objectius de les associacions de la ciutat per als propers quatre anys.

Llegeix més...

Manifest del 2n Congrés d'Associacions de Barcelona

IMG_2377_72És l'hora de l'associacionisme! +reconeixement +finançament +espais

Amb l'impuls del Consell d'Associacions de Barcelona, més de 400 associacions hem treballat al llarg de sis mesos en el si de les nostres associacions, barris, districtes i ciutat per definir el futur de l'associacionisme.

No et perdis el manifest: pdf Manifest_2congres.pdf

(R)evolució associativa: la revista de la cloenda del 2n Congrés

revista_cloendaEl 2n Congrés d'Associacions de Barcelona finalitza el proper dissabte 30 d'abril de 2011 amb un acte de cloenda que tindrà lloc al CCCB per validar les mesures de millora i suport de les associacions de la ciutat.

Amb motiu de la fi d'aquest procés, s'ha editat una nova revista anomenada (R)evolució associativa, que recull l'opinió de diverses persones participants en els congressos de districte.

Podeu accedir a la revista en aquest enllaç (R)evolució associativa