Comunicat del CAB davant del desallotjament de Can Vies

canviesDavant del desallotjament i demolició del Centre Social Autogestionat de Can Vies, situat al barri de Sants de Barcelona, i el conflicte derivat per aquest fet, del del Consell d'Associacions de Barcelona (CAB) volem adherir-nos al comunicat elaborat per el Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.

Entenem que l’existència d’espais comunitaris és una riquesa de la ciutadania. Així mateix, reivindiquem que el diàleg ha de ser l'eina que faciliti els projectes i l'ús d'espais comunitaris perquè creiem que la solució als conflictes dels barris mai no pot passar per l'ús de la violència.

Podeu consultar el comunicat del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta en el següent enllaç

Al·legació del CAB a la proposta de Reglament de la Participació Ciutadana i de Reglament d’Organització i de Funcionament dels districtes

participaEl Consell d’Associacions de Barcelona, en representació de les seves entitats membres, ha presentat una al·legació a la proposta de Reglament de la Participació Ciutadana i de Reglament d’Organització i de Funcionament dels districtes.

En aquesta al·legació proposem que s’incloguin totes les reflexions i propostes del “Dictamen del Consell de Ciutat de la proposta de Reglament de la Participació Ciutadana i de Reglament d’Organització i de Funcionament dels districtes”.

Llegeix més...

Nou servei jurídic pro-bono per les associacions del CAB

trustlawcoonnectEl Consell d'Associacions de Barcelona s'ha associat amb la Fundació Thomson Reuters per oferir accés ràpid a TrustLaw, un innovador programa dedicat a unir les associacions i empreses socials amb els millors despatxos jurídics, interessats en expandir l'abast dels seus programes pro-bono.

Postular i utilitzar el servei és completament gratuït. Ja treballen amb els millors advocats a Espanya com Uría Menéndez, Cuatrecasas  i Garrigues.

Com postular?

Les organitzacions sense ànim de lucre que tinguin un fort impacte social pot registrar completant el següent formulari (que podeu respondre en castellà).

+ informació

Llegeix més...

El CAB davant la proposta de modificació de l’article 46.2 de la ordenança de civisme

La-Festa-MajorEl Consell d’Associacions de Barcelona es posiciona en contra de la proposta a la modificació de l’article 46.2 de la ordenança de civisme en la que es prohibeix el consum de begudes alcohòliques en els espais públics quan puguin causar molèsties a les persones i quan es faci en envasos de vidre o de llauna.

Llegeix més...