Nova col·laboració amb iWith.org: Beques assessorament 2.0

Logo-IwithEl Consell d’Associacions de Barcelona (CAB) i iWith.org han signat un acord que té com a objectiu principal promoure l’associacionisme de la ciutat de Barcelona a les xarxes.

Arran d’aquest acord, les entitats membres del CAB podran sol·licitar les beques d’assessorament que iWith.org. El comitè de beques d’iWith.org acceptarà aquells projectes presentats per entitats membres del CAB que estiguin relacionats amb la millora social mitjançant Internet.

Llegeix més...

El CAB celebra la seva VIIIa Assemblea General Ordinària

DSC04246defEl passat dijous 13 de març es va celebrar al Centre Cívic Cotxeres de Sants la VIIIa Assemblea General Ordinària (AGO) del CAB, amb una vintena de federacions membres assistents. Les entitats van revisar la feina feta durant el 2013 i van definir el Pla de Treball 2014. 

Pla de Treball 2014: Continuem treballant amb la complicitat de les entitats

Les entitats membres participants a l’Assemblea van donar el seu vist-i-plau a la proposta de Pla de Treball per al 2014. Aquest prioritza la proximitat amb les associacions, la implicació de les associacions amb Torre Jussana, el seguiment de les mesures d'enfortiment de l'associacionisme del #congréspermanent i la creació de coneixement amb el Panoràmic de les Associacions de Barcelona que ens permetrà conèixer a fons les dades del sector associatiu a la ciutat.

Llegeix més...

El CAB elabora una anàlisi de la resolució de les subvencions a BCN 2013

subvencions2013

Aquest informe ens permet disposar d’un coneixement exhaustiu sobre l’aplicació dels criteris per a l’atorgament de subvencions en el marc de la convocatòria de concurs públic per a la concessió de subvencions per a la realització d’activitats i serveis de districte i de ciutat, a partir de l’anàlisi de la resolució de la convocatòria del 2013.

Des del CAB, i en el moment actual, amb la convocatòria de subvencions 2014 i l’elaboració del Pla de Suport a les Associacions de Barcelona, fem arribar les següents recomanacions a l'Ajuntament de Barcelona i a la resta d'associacions:

Llegeix més...

Les associacions insten a que el Consell de Ciutat presenti una declaració en suport de la moció impulsada per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca

Stop-Desnonaments webA petició de les associacions de la ciutat, representades per Albert Claret (president del CJB i secretari del CAB), la Comissió Permanent del Consell de Ciutat del dia 14 de gener celebrada a l'espai jove La Fontana va acordar donar suport a la moció presentada per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), tot demanant, en potestat de les atribucions que li atorga la Carta Municipal de Barcelona, la incorporació d'un punt a l'ordre del dia del Consell plenari de Barcelona per presentar la declaració institucional. D'altra banda aquesta declaració insta al Consell plenari de Barcelona a adoptar integrament la moció de la PAH.

Podeu consultar la declaració en el següent enllaç: Declaració del Consell de Ciutat en suport de la moció impulsada per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca 

Llegeix més...