Posicionament del CAB sobre el procés participatiu del #PAMBCN

pambanderolaEn el marc de la VI Assemblea Ordinària del CAB hem aprovat un posicionament sobre el procés participatiu del #pambcn.

Volem manifestar la nostra voluntat de treballar per definir un PAM de ciutat i la necessitat de garantir processos participatius de qualitat, accessibles i fàcils per a qualsevol tipus de ciutadà i d'associació i treballats des de la vessant transformadora que caracteritza el moviment associatiu.

Podeu consultar el posicionament pdfposicionament_PAMBCN.pdf

El CAB s'adhereix al manifest “No volem feixistes al Clot, a Barcelona, ni enlloc!"

cartell clot sense nazis- 5mEl CAB s'ha adherit al manifest “No volem feixistes al Clot, a Barcelona, ni enlloc! Tanquem el centre nazi!” arrel d'un ‘centre social’ de clara orientació feixista que s'ha obert al barri Clot-Camp de l’Arpa de Barcelona. En un començament es deia ‘Militia’; ara l’amaguen darrere el nom ‘Tramuntana’.. En un començament es deia ‘Militia’; ara l’amaguen darrere el nom ‘Tramuntana’.

Trobareu més informació i la informació per adherir-se en aquest enllaç

Guia de gestió bàsica per a associacions

guiagestioCONFAVC.gifLa Fundació CONFAVC, acaba de publicar una interessant guia que té per objectiu enfortir el teixit associatiu i la seva capacitat d'intervenció. La "Guia de gestió bàsica per a associacions" és una eina útil tant per a les associacions veïnals (AV) com per altres organitzacions no lucratives (ONL).

Podeu descarregar-vos la guia: "Guia de gestió bàsica per a associacions" en format pdf.

Cessió de locals municipals buits a entitats sense ànim de lucre

ext locals 8Des del Consell d'Associacions de Barcelona, manifestem el nostre suport les declaracions de president del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, en relació a la proposta de reclamar que els locals buits de promocions públiques es destinin a entitats sense ànim de lucre i fem una crida a l'alcalde de la ciutat per recollir aquesta proposta i que esdevingui una actuació a prioritzar en el proper #PAMBCN i en el proper Pla de Suport a les Associacions.

pdfPosicionament CAB proposta de cedir locals municipals buits a ESAL.pdf