Assemblea extraordinària CAB: Relleu a la presidència i nou Pla Estratègic

DSC03253El passat dilluns 10 de desembre es va celebrar l'Assemblea General Extraordinària del Consell d’Associacions de Barcelona (CAB). Aquesta es va fer a la seu del Moviment Laic i Progressista (MLP) una mica més tard del que estava previst inicialment, per tal de facilitar a les entitats la possibilitat de participar a la concentració convocada per Som Escola a la Plaça Sant Jaume. En la convocatòria hi havia la proposta d'aprovació del Pla Estratègic del CAB (2012-2016) i aprovar els nous estatuts per adaptar-los a la nova normativa d’associacions, llibre tercer del Codi Civil i a la realitat del dia a dia del Consell i del teixit associatiu de la ciutat.

Llegeix més...

Conveni col·laboració amb la Coordinadora Catalana de Fundacions

CCF CABLa setmana passada es va signar un conveni de col·laboració entre la Coordinadora Catalana de Fundacions (CCF) i el Consell d'Associacions de Barcelona (CAB), amb l'objectiu que ambdues organitzacions col·laborin en la posada en marxa d'iniciatives per afavorir el treball conjunt i de coordinació entre el sector fundacional i associatiu. En aquest conveni també es contempla el reconeixement i l'impuls dels respectius Codis ètics, el Codi ètic per a les fundacions catalanes i el Codi ètic de les associacions de Barcelona.

Llegeix més...

Guia d’entitats i grups de suport social i de salut

capJa es pot consultar a la xarxa la Guia d'Entitats i Grups de Suport en l'Àmbit Social i de la Salut de BCN. És el resultat d'un estudi publicat el 2011 sobre les entitats de Barcelona i els diversos grups que aquestes acullen i promouen.

Llegeix més...

Servei d'Assegurances CAB

capcelera cab

El Consell d'Associacions de Barcelona manté un acord amb Arç Serveis Integrals d’Assegurances. Aquest acord és una manera de treballar en xarxa entre dos col·lectius que compartim els principis de l’Economia Social i Solidària.

L’aliança ens permet gestionar les pòlisses contractades amb criteris col·lectius, per la qual cosa podem oferir preus cooperatius i una gestió d’acord amb els nostres valors.

Podem oferir un servei de diagnosi i optimització per a renovacions i noves contractacions d'Assegurances per a associacions membres del CAB i també per als membres de les juntes d'aquestes.

Podeu trobar més informació en aquest enllaç