Manifest del 2n Congrés d'Associacions de Barcelona

IMG_2377_72És l'hora de l'associacionisme! +reconeixement +finançament +espais

Amb l'impuls del Consell d'Associacions de Barcelona, més de 400 associacions hem treballat al llarg de sis mesos en el si de les nostres associacions, barris, districtes i ciutat per definir el futur de l'associacionisme.

No et perdis el manifest: pdf Manifest_2congres.pdf

(R)evolució associativa: la revista de la cloenda del 2n Congrés

revista_cloendaEl 2n Congrés d'Associacions de Barcelona finalitza el proper dissabte 30 d'abril de 2011 amb un acte de cloenda que tindrà lloc al CCCB per validar les mesures de millora i suport de les associacions de la ciutat.

Amb motiu de la fi d'aquest procés, s'ha editat una nova revista anomenada (R)evolució associativa, que recull l'opinió de diverses persones participants en els congressos de districte.

Podeu accedir a la revista en aquest enllaç (R)evolució associativa

Recull de propostes i mesures del #2congrés

recullpropostes

Ara pots consultar les mesures de suport a l'associacionisme proposades als diferents debats del 2n Congrés d'Associacions de Barcelona en el següent enllaç.

Hi trobaràs un total de 171 mesures agrupades segons eix de debat, que ara es posen a consideració per tal de ser matitzades o millorades.

Llegeix més...

Hi ha dies que fan història. Vine el 30 d'abril!

El dissabte 30 d'abril farem història! No et perdis la cloenda del 2n Congrés d'Associacions de Barcelona! Hi aprovarem les mesures de suport a l'associacionisme, que lliurarem més tard als representants polítics.

Després de sis mesos de debat, de trobades, de coneixences, de discussions, de descobertes, d'emocions, d'idees compartides i de lluita, podem dir que ara és l'hora de l'associacionisme!

Acte de cloenda No t'ho perdis! 10:00h al CCCB!

Vols veure el vídeo promocional?