La 24a edició de l'acte de lliurament dels Premis Ateneus, els guardons que convoca anualment la Federació d'Ateneus de Catalunya (FAC) se celebrarà el proper dilluns 16 de desembre, a les 18h, al Parlament de Catalunya, coincidint amb el 30è aniversari de la Federació. Durant l'acte es donaran a conèixer els projectes guanyadors per a les quatre categories obertes (Premi als mitjans de comunicació, a la creativitat artística, a la capacitat d'innovació, i al foment de la participació, a més del premi Jove Proposa!). En total s'hi han presentat més de 50 candidatures.
Enguany també es farà entrega d’un reconeixement especial a la integració social, creat amb l'objectiu de reconèixer les bones pràctiques que realitzen els ateneus i les entitats socials de Catalunya.  Els projectes seran escollits per la Federació Catalana del Voluntariat Social (FCVS) i la FAC.
Si esteu interessats/des en assistir a l'acte cal que envieu un correu electrònic a ateneus@ateneus.cat indicant nom, cognoms i DNI. També podeu inscriure-us per telèfon, al 93 268 81 30.