Organitzada per Boca Ràdio, el projecte radiofònic de l'Associació d'Amics de la Ràdio d'Horta-Guinardó. Seran 24 hores de ràdio associativa en directe, centrada en explicar i donar veu a l'associacionisme de BCN, especialment el juvenil. Durant les 24 hores també s'oferiran propostes musicals o d'altres àmbits culturals que no tenen espai en els mitjans de comunicació convencionals.
La Marató de Boca Ràdio es realitzarà des del bar de l'Espai Jove Boca Nord, on l'emissora hi té la seu dels seus estudis. Començarà a les 23:30 h i acabarà 24 hores més tard, amb un concert organitzat conjuntament amb Blackcelona, plataforma de promoció de la música negra a la ciutat.

 

Tot el programa es podrà escoltar per internet a la web de l'emissora (www.bocaradio.org) o pel 90.1 de la FM al districte d'Horta Guinardó i a la zona del Barcelonès Nord. Durant les 24h tothom qui ho vulgui podrà acostar-se fins a l'Espai Jove Boca Nord a seguir la marató en directe. Les entitats que vulguin participar-hi només cal que es posin en contacte amb Boca Ràdio (bocaradio@bocaradio.org).

Més info