Torre Jussana - Centre de Serveis a les Associacions, equipament cogestionat pel CAB i per l'Ajuntament de Barcelona, ofereix un any més a totes les associacions de la ciutat la possibilitat d’aprofitar els mesos de juny i juliol per realitzar formacions gratuïtes basades en el treball pràctic i vivencial, sobre temàtiques clau per al seu bon funcionament. És la Formació d'Estiu del centre i ja se'n poden consultar els cursos programats, així com formalitzar les inscripcions.
Programes i inscripcions Formació d’Estiu TJ

 En aquesta nova oferta formativa d'estiu destaca el cicle "Gènere, interculturalitat i sostenibilitat: eines i recursos per associacions". Consisteix en tres tallers monogràfics sobre com treballar en les associacions la perspectiva de gènere, el model intercultural de convivència i la gestió sostenible. Cadascun dels tallers anirà a càrrec de membres dels equips tècnics del Centre d'Informació i Recursos per a Dones (CIRD), del Programa BCN Intercultural i de l'Agenda 21 de Barcelona, respectivament.

D'altra banda, també s'ofereix el taller "Innovem! Tècniques creatives per al desenvolupament d'accions i projectes", sobre metodologies i processos de treball que afavoreixein la creativitat i la innovació i un  curs sobre Lideratge i gestió d'equips, pensat per ajudar a Juntes Directives a millorar la gestió de les persones i dels equips de treball de l'associació. En aquest curs s'entrenaran les competències per exercir lideratges positius i es posaran en pràctica tècniques i dinàmiques per desenvolupar-los.

A la pàgina de l’Oferta Formativa de TJ, a més dels cursos de la Formació d’Estiu també hi trobareu la informació dels cursos de l'anterior oferta formativa (Primavera 2014) que encara s'estan realitzant i altres propostes formatives que es duran a terme a Torre Jussana en els propers mesos, com alguns dels tallers de l'Escola d'Estiu del Voluntariat.

Animem a totes les federacions membres del CAB a aprofitar aquesta formació i a fer-ne difusió a través dels seus canals per tal que l'aprofitin les associacions de base!