El Pla de Suport a les Associacions 2015-2017, aprovat amb l'acord del Consell Municipal d'Entitats de Barcelona (CMEB) en la Comissió de Presidència del passat 18 de març,  recull gran part de les mesures adreçades a l'administració que les associacions vam fer durant el 2n Congrés d'Associacions de Barcelona. 
Durant la seva presentació tots els grups municipals vam manifestar la bona feina feta per les associacions durant el 2n Congrés. D'altra banda, es va insistir, com ja havíem manifestat des del CAB, que aquest document arribava tard i mancat d'indicadors i pressupost.
Tots els grups municipals coincideixen en recollir aquest document com un acord de mínims de cara al proper mandat i vetllar perquè anualment es disposin d'indicadors i del creixement pressupostari que necessitarà.
Podeu consultar el document en aquest enllaç: http://www.slideshare.net/Barcelona_cat/pla-suport-associacions-20152017

 

Aquest pla permetrà crear un marc estable de relació amb l'administració amb objectius i accions concretes destinats a oferir espais a les entitats o donar suport a les entitats per millorar l'eficiència i la transparència del seu finançament. També facilita eines per millorar el reconeixement de les associacions i facilitar la tasca associativa amb la promoció de la gestió cívica i impulsant Torre Jussana com a gran centre de servei per les associacions.

La presentació a les associacions es farà el dilluns 23 de març en el marc de l'entrega dels Premis Barcelona Associacions.