Aquest any l'estArter incorpora, a petició d’algunes entitats del món associatiu entre les que està el CAB, un itinerari específic per associacions.
Aquest itinerari comparteix dues esferes i l’espai arremangar-se amb l’estArter i es complementa amb un espai específic. En aquest espai construirem visió col•lectiva i útil que ens ajudi a fer front al moment de canvi que viu l’entorn associatiu amb nous reptes i noves oportunitats.
El curs és de 74h i té un preu de 495€. El Consell d’Associacions de Barcelona oferia 2 beques del 50% del preu a persones implicades en les associacions federades i es donaran per estricte ordre d'arribada. En aquests moments tant sols ens resta una beca. La data límit per sol·licitar la beca és el 7 de gener.
Trobareu més informació a: http://estarter.escoladeligop.com/itinerari-associatiu/

 

Dos objectius adreçats específicament a associacions

  • Enfortir projectes
  • Capacitar persones

La proposta per a les associacions vol provocar canvi: un canvi intern, però mirant cap a enfora. La reflexió sobre l’associacionisme no ha de ser només interna. Cal una reflexió “cap a enfora”, de les associacions com a actors polítics. En general, es vol reforçar el debat polític sobre el paper de la societat civil.