Torre Jussana, el centre municipal de serveis a les associacions cogestionat pel CAB, ha obert les inscripcions a una nova proposta que prepara per a l'estand de l'equipament a la 19a Mostra d'Associacions de Barcelona, que es realitzarà els dies 20, 21 i 24 de setembre.
Es tracta del Fas't Mostra, una mostra de presentacions en 1 minut de projectes associatius i de voluntariat que es realitzarà a l'estand de TJ cadascun dels 3 dies, de les 18 a les 19 h. Les associacions que hi participin tindran 1 minut per presentar l'acció que realitzen o projectes i activitats concretes en les que busquin la participació o la col·laboració de la ciutadania. L'objectiu és oferir un espai de presentacions associatives diferents i atractives que busquin convèncer i motivar la participació de persones que visitin la mostra i que vulguin implicar-se o col·laborar amb projectes associatius i de voluntariat. 
Més info i inscripcions (data límit d'inscripció: 15 de setembre!)

Per tal de facilitar la preparació i la realització de la presentació a les associacions participants, s'oferirà una formació gratuïta d’1 hora de durada sobre com preparar i realitzar presentacions de projectes atractives i que animin a la participació, a càrrec d’Alexandra Masó, assessora en estratègia institucional, i experta en màrqueting social i estratègic. Aquesta formació es realitzarà el dia 16 de setembre, a les 17'45 h, a Torre Jussana i la inscripció a la sessió es pot fer efectiva en el mateix formulari d'inscripció al Fas't Mostra. En els propers dies s'obrirà també un formulari d'inscripció per a aquelles associacions que no participin al Fas't Mostra però que vulguin assistir a aquesta formació.

Animem a totes les associacions de BCN a inscriure’s al Fas't Mostra per tal de poder fer la seva presentació de l’associació, de projectes o d’activitats en 1 minut davant la ciutadania que visita la Mostra d'Associacions de Barcelona que, enguany, estarà dedicada a la capitalitat europea del voluntariat que aquest 2014 ostenta Barcelona.