El dimecres 1 d’octubre es va celebrar una nova Trobada d’Associacions del CAB, en aquest cas monogràfica sobre la cogestió que el Consell realitza de Torre Jussana – Centre de Serveis a les Associacions. L’objectiu era treballar amb les federacions membres com facilitar la seva participació per tal que les necessitats de les associacions incideixen encara més directament en les directrius que regeixen l’acció del centre i poder incorporar-hi de manera continuada les seves noves demandes.

La trobada va servir, també, per presentar a les associacions el nou Pla de Formació de Torre Jussana, del qual se’n desprèn la nova oferta formativa. Ara, des del CAB, treballarem per incorporar les conclusions obtingudes durant la sessió en les línies de treball de l’equipament.

El CAB cogestiona Torre Jussana amb l’objectiu que les directrius del centre estiguin marcades pel propi teixit associatiu de la ciutat, que les defineix en trobades com aquesta per tal que l’equipament públic de serveis a les associacions desenvolupi la seva acció a partir de les necessitats de les pròpies entitats.