Torre Jussana - Centre de Serveis a les Associacions ha publicat la nova oferta formativa d'hivern 2014.
Es tracta de 17 cursos, tallers o xerrades, totalment gratuïtes, relacionades amb els 4 àmbits que des de TJ es consideren claus per al bon funcionament associatiu: la intenció, la participació, l’acció i la gestió.
Les inscripcions als diferents cursos, tallers i xerrades ja es poden formalitzar. Des del CAB hem aportat les necessitats detectades en les nostres federacions adherides i les seves associacions de base.  
Aquesta oferta formativa és, doncs, una molt bon recurs a l'abast de totes les entitats membres del CAB però també de totes les associacions de base. Per aquest motiu, animem a totes les federacions membres a fer-ne difusió a través dels vostres canals de comunicació amb les seves associacions membres.
Oferta formativa TJ Hivern 2014 – Tots els cursos, tallers i xerrades i formularis d’inscripció

Aquests cursos estan dirigits, principalment, als i a les membres de les Juntes Directives, a les persones associades, al col·lectiu de voluntariat i als equips tècnics de les associacions de BCN ciutat. Estan pensats per enfortir el teixit associatiu de la ciutat a través del treball de temàtiques com el finançament, el disseny de projectes, la comunicació, la gestió econòmica o la legalitat i la fiscalitat per a l’àmbit associatiu.

Així doncs, s’hi tractaran qüestions com les claus per al bon funcionament associatiu, la captació de fons, com elaborar un pla de comunicació, els relleus de les juntes directives o com fomentar la participació de la base social de les associacions, entre d’altres.

D'entre les novetats cal destacar que aquesta oferta formativa inclou, per primer cop, un taller sobre els Grups d'Ajuda Mútua (GAM) , una eina molt útil per a les associacions per millorar les condicions de vida de les seves persones associades i usuàries. Aquest taller l'oferirà la Federació ECOM, entitat membre del CAB.

També s'ha programat una xerrada sobre les principals novetats fiscals que han entrat en vigor aquest 2014 que afecten a les associacions i el nou sistema de pagaments SEPA.

Animem a totes les entitats membres a aprofitar al màxim l’oferta formativa de Torre Jussana i a fer-ne difusió entre les entitats de base. Els cursos que s'ofereixen us poden resultar un molt bon recurs per millorar la vostra tasca i la feina de les associacions que formen part de les vostres federacions.