Us convidem a la presentació de la “Diagnosi de les subvencions per a la realització de projectes, activitats i serveis. Ajuntament de Barcelona. 2014” que farem el proper dijous 12 de març de 18h a 19h a Torre Jussana.
Entregarem l'informe als assistents.
Podeu confirmar la vostra assistència

El finançament és un dels eixos centrals per a la qualitat i supervivència del teixit associatiu. No només la quantia del finançament sinó els mecanismes de gestió del mateix o els requisits d’accés i justificació són aspectes que poden facilitar o dificultar el treball de les entitats. El context actual fa que la pressió sobre tots els agents en relació a aquest eix sigui més intensa que mai.

L’administració pública té una gran responsabilitat en aquest aspecte i té la capacitat i els mecanismes per possibilitar un accés just i eficaç als recursos públics. Amb l’objectiu primordial de millorar els serveis adreçats a les associacions de la ciutat, el Consell d’Associacions de Barcelona (CAB) ha encarregat a la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia l’elaboració d’aquesta “Diagnosi de les subvencions per a la realització de projectes, activitats i serveis de l’Ajuntament de Barcelona. Convocatòria 2014”.

Fruit d'aquest informe les associacions del CAB, en el marc del Grup de Treball de Finançament, hem analitzat les dades per elaborar una sèrie de reflexions que volem compartir amb l’objectiu d’iniciar un procés de debat entre les mateixes associacions i amb l’administració municipal.