vagamundial27

El CAB s'afegeix a les diverses associacions i col·lectius de la societat civil que convoquen una vaga mundial pel clima el proper 27 de setembre.

Les convocants, de diferents països arreu del món, fem una crida a donar suport a la vaga, perquè l’emergència climàtica afecta a totes les persones del globus. El moviment vol ser una xarxa per aportar solucions al repte més gran de la història de la humanitat: exigir justícia ambiental i intergeneracional, un futur digne, i pressionar les classes polítiques a actuar amb responsabilitat enfront de la crisi climàtica.

Des del CAB volem donar suport a aquesta vaga i convoquem a la manifestació del divendres 27 de setembre a les 18h als Jardinets de Gràcia

Per facilitar la participació els nostres serveis tècnics romandran tancats la tarda del 27 de setembre.

Us engresquem a afegir-vos en aquest enllaç

En aquest sentit des del CAB també participem en la Taula d'Emergència Climàtica de l'Ajuntament de Barcelona que té com a objectiu elaborar els continguts de la Declaració d'Emergència Climàtica de Barcelona, que entrarà en vigor a partir de l'1 de gener de 2020. El procés de treball constarà de diverses sessions en dijous de 17:30 a 20h els dies 3 i 17 d'octubre, 7 i 28 de novembre.