Motserrat Garcia - Federació ECOM

ByN 2017 1Montserrat Garcia, amb formació, entre d'altres, en disseny (Elisava, UPF), accessibilitat (IBV - UPV), inclusió social (INICO - USAL, UOC)  i gestió d'entitats, està vinculada des de fa gairebé 15 anys al món associatiu.

Durant aquest temps, ha participat a projectes multidisciplinars tant d'intervenció social directe i foment de la participació, com de conscienciació, investigació, docència i incidència política relacionada amb la diversitat funcional i la defensa de drets d'aquest col·lectiu.

El compromís amb els seus valors i l'intens lligam amb el tercer sector i els  moviments socials -com el de vida independent i  el feminista- han marcat la seva trajectòria professional i personal fins avui.

Actualment és membre de junta directiva de la Federació ECOM (entitat a la que està implicada des de 2008) referent en accessibilitat i participació, formant part dels diferents Consells de Mobilitat (AMB, ATM, Generalitat), del patronat de la Fundació TMB i del Consell d'Accessibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Així mateix, des de fa 5 anys està vinculada al Moviment de Vida Independent i Divertat, i també és membre de junta directiva de la Lliga Reumatològica catalana, on ha format part del grup impulsor del 1er projecte de vida independent de persones amb malalties reumàtiques de l'Estat: "Vivim la Vida!".

Sòcia orgullosa de la PTP, el Centre Aragonés de Barcelona i la associació SOLCOM, també participa intensament a la plataforma ciutadana 'Carrers per a tothom' nascuda a Barcelona.

Des d'enguany, és vocal de la junta CAB.