Comunicat davant el bloqueig de les subvencions de la Generalitat

img-bloqueig-subvencionsDavant la comunicació que les entitats catalanes hem rebut en relació al bloqueig de més de 10 milions d’euros, per part de l'estat espanyol, destinats a subvencions d’acció cívica, voluntariat i joventut des del CAB volem expressar el nostre rebuig.

Malgrat ens van arribar informacions que es podria desbloquejar seguim a l'espera i patint la incertesa que provoca aquesta situació. 

Llegeix més...

LLIBERTAT JORDI SÁNCHEZ, LLIBERTAT JORDI CUIXART. DEFENSEM ELS DRETS I LES LLIBERTATS

mani 21 octubreDes del CAB, com a membres de la Taula per la Democràcia, ens afegim i us convoquem a la manifestació del proper dissabte 21 a les 17h a Passeig de Gràcia/Diagonal  de Barcelona, amb el lema:

“LLIBERTAT JORDI SÁNCHEZ, LLIBERTAT JORDI CUIXART.  DEFENSEM ELS DRETS I LES LLIBERTATS”

Comunicat davant els empresonaments polítics dels presidents d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana

llibertatjordisDes del Consell d’Associacions de Barcelona, condemnem els empresonaments polítics dels presidents de les associacions Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez.

Expressem el nostre suport i solidaritat a ambdues associacions, especialment als seus presidents detinguts. 

Aquestes detencions són una mostra més de la falta de qualitat democràtica i capacitat de diàleg. Per això reiterem la crida a totes les associacions de Barcelona i a tota la ciutadania a respondre a aquests i als futurs atacs que pugui patir la democràcia al nostre país amb mobilitzacions, com sempre, fermes, alegres i totalment allunyades de qualsevol forma de violència.

Descarrega't el posicionament en PDF

Les entitats de dones a Catalunya, segons El Panoràmic

logo2 donesEl proper dimecres 18 d’octubre tindrà lloc la presentació de l’Informe Panoràmic 2016 de les entitats de dones a la seu de l’Institut Català de les Dones (Pl. Pere Coromines, 1 de Barcelona). L’acte es realitzarà de 18.15 a 19.15 h i hi participaran diverses persones encarregades de l’elaboració de l’informe com també entitats de dones que hi ha participat.

+ info

Llegeix més...