XIV Jornada Anual de la Federació Catalana de Drogodependències Drogues i gènere: En quin punt del camí som?

WhatsApp Image 2018-10-24 at 12.22.29No us perdeu la XIV Jornada anual la Federació Catalana de Drogodependències el proper 9 de novembre de 2018 al Museu Marítim de Barcelona.

Serà una oportunitat per aprofundir en el debat de  "Drogues i gènere: En quin punt del camí som?"

+ info i inscripcions

 

Jornada: Mercat Social, Voluntariat i Economia Social: junts per la transformació!

jornada ESS cartell-300x225No us perdeu la interessant jornada organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat Social que tindrà lloc el pròxim 8 de novembre a l’Espai Jove La Fontana de 10.30h a 12.15h.

El principal objectiu serà abordar què significa fer mercat social i com el voluntariat pot contribuir a fer créixer les economies transformadores al servei de les persones.

+ info i inscripcions

Donem suport al posicionament de les entitats impulsores de les iniciatives Ciutadanes #SalvemLaDemocràcia

glupsDes del Consell d'Associacions de Barcelona defensem la participació i la implicació de la ciutadania en les polítiques públiques. Per això donem suport al posicionament elaborat per Aigua és Vida, Metromuster, FAVB i els participants en les iniciatives ciutadanes, demanant als partits de BCN que no se sotmetin als poders econòmics de la ciutat i no impedeixin les consultes avalades per més de 50.000 suports.

Podeu accedir al posicionament en aquest enllaç

 

Conferència internacional a Barcelona OIDP 2018 Democràcia directa i iniciativa ciutadana. Cap a un ecosistema de democràcia inclusiva

OIDP logo v2El programa provisional de la conferència de l’OIDP ja es pot consultar aquí. Hi podreu trobar tota la informació sobre les diferents sessions i els ponents que hi participaran. En total, unes 150 persones parlaran a les més de 20 taules rodones i 30 tallers que s’hi organitzaran. A més, les activitats es clasificaran segons els blocs temàtics de democràcia directa (D), iniciativa ciutadana (I) i ecosistemes de participació inclusiva (E).

Llegeix més...