No us perdeu el debat en el marc d'Energies Comunitàries: Com construïm la política d’acció comunitària des de les associacions del territori?

logo negre rDes del CAB organitzem amb la Coordinadora d'entitats de la Verneda – Sant Martí una sessió de treball per a compartir una mirada crítica i valorar el rol de l’associacionisme en la política pública d’Acció Comunitària, així com per a proposar i definir les línies estratègiques que hauria d’incorporar la redefinició del Pla de Suport a les associacions.
 

La sessió serà col·laborativa i comptarà amb la presentació i dinamització de l’Enric Canet, director de Relacions Ciutadanes del Casal dels Infants del Raval de Barcelona i membre del Consell d'Associacions de Barcelona. Tindrem amb nosaltres persones vinculades al teixit associatiu de la ciutat i a organitzacions del territori.

+ info

Llegeix més...

Formació sobre el Certificat Digital per poder formar a d'altres entitats

b.certificatDes de Torre Jussana hem dissenyat una formació per a persones formadores amb l'objectiu de capacitar a les persones de les vostres federacions que donen suport a les vostres entitats membres.

Aquesta sessió servirà per establir una xarxa d'agents en el territori que puguin donar suport al teixit associatiu, Orientarem sobre quin certificat digital és més adequat per a les entitats, perquè és important tenir-ne un i com sol·licitar-lo.

En aquesta sessió també s'indicaràn eines i recursos a les persones assistents que ajudin a replicar la formació a d'altres entitats.

La sessió es realitzarà el proper 23 de maig, de 10h a 12h a Torre Jussana.

+ info

Es presenta la nova guia breu per a millorar la participació interna de les entitats

guia 9 entitats interiorbutlleti.jpg 1898171400La Secretaria de Transparència i Govern Obert presentarà el proper dia 29 de maig la Guia per a millorar la participació interna de les entitats. La presentació tindrà lloc a la sala d’actes de la Direcció General de Joventut (C/ Calàbria 147) en un acte públic, a les 18.00h.

+ info i inscripcions i inscripcions

Es pròrroga del període de tramitació de les sol·licituds de l'Associa't a la festa 2018 fins al 8 de maig

logo associatUs informem que s'ha ampliat el període de sol·licitud de participació a l’Associa’t a la festa 2018. No perdeu l'oportunitat de formar part del punt de trobada entre l’associacionisme i la ciutadania durant les festes de La Mercè.

+ info i formulari