L'exposició #AssociacionsambCAB arriba a #Sarrià

exposarriaL'exposició repassa la trajectòria i els projectes que hem realitzat i realitzem des del Consell d'Associacions de Barcelona per enfortir el teixit associatiu de Barcelona. L'expo va acompanyada del "Mapa d'Associacions", una eina online que permet consultar la geolocalització de totes les associacions inscrites al Fitxer General d'Entitats Ciutadanes i que cada associació pugui actualitzar la seva informació.

Podreu gaudir de l'exposició fins el 13 gener!

Llegeix més...

Us desitgem molt bones festes!

Les associacions seguirem il·luminant en 2019!

Nadala2018

Impulsem des de Torre Jussana el primer Edcamp sobre associacionisme i voluntariat!

edcamp-logovectoritzatEs realitzarà el 2 de febrer del 2019 a Torre Jussana, amb la col·laboració de la Fundació Jaume Bofill. Serà una trobada oberta a tothom per debatre, xerrar i compartir coneixements entre iguals, en aquest cas sobre la formació que s'ofereix per al teixit associatiu.

 

L'expo #AssociacionsambCAB arriba a Sarrià (2)

Targetó 10 anys CabSarrià

L'exposició #AssociacionsambCAB, que repassa la trajectòria i els projectes que hem realitzat i realitzem des del Consell per enfortir el teixit associatiu de Barcelona, continua la seva itinerància.

Després de l'estrena al Casinet d'Hostafrancs, i de la posterior instal·lació a la seu de la Federació d'Associacions de Veïnes i Veïns de Barcelona (FAVB), a partir del 14 de desembre la mostra es podrà veure a la seu del Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià (c. del Pare Miquel de Sarrià, 8), on s'hi estarà fins el 13 de gener.

Durant l'estada de l'exposició a Sarrià també farem un acte de presentació dels resultats de #ElPanoràmic per a les entitats de Sarrià-Sant Gervasi, amb la col·laboració de la Taula d'Entitats de Sarrià i a càrrec de la Fundació Ferrer i Guàrdia, una de les entitats promotores de la recerca, conjuntament amb el CAB. Serà el dimecres 19 de desembre, a les 20 h, a la Casa Orlandai (c. Jaume Piquet, 23). Formulari d'inscripció per a la presentació.

Llegeix més...