Taula rodona ‘Es pot canviar el món mirant la tele?

canviarmonmiranttele ecard ecasfedecatperiodistes 20181113 quadrat-300x300ECAS i Lafede.cat organitzen una interessant taularodona sota el títol: "Es pot canviar el món mirant la tele? - Despertar consciències i construir imaginaris més enllà de la informació"

13 de novembre a 18h a Col·legi de Periodistes

+ info i inscripcions

20, 21 i 22/11: VI Congrés del Tercer Sector Social

Banner-VIc 300x250px v3Els propers dies 20, 21 i 22 de novembre se celebrarà la 6a edició del Congrés del Tercer Sector Social, una proposta que organitza anualment la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social i que enguany porta per títol: "Desigualtats socials, solucions locals". 

+ info i inscripcions

Llegeix més...

Càpsules de finances ètiques

DrOnUOzWsAAXcFANo us perdeu aquestes càpsules formatives organitza l'Observatori del Tercer Sector amb la col·laboració de FETS adreçades a les entitats de la ciutat de Barcelona. 

Les dates de les 3 sessions que es faran a Barcelona estàn previstes el 6, 7 i 8 de novembre de 17h a 19:30h als següents espais:

6 de novembre – Seu de LaFede (C. Tàpies, 1-3, Barcelona)

7 de novembre – Torre Jussana (Av. del Cardenal Vidal i Barraquer, 30, Barcelona) 

8 de novembre – Hotel d’Entitats La Pau (Carrer de Pere Vergés, 1, Barcelona)

Us podeu inscriure aquí: https://goo.gl/forms/T0IlK64158x5BLZ43

La Festa i la Protesta

la festa i la protestaLa Coordinadora d'Entitats de La Verneda i el Centre d'Estudis de Sant Martí de Provençals organitzen una interessant conferència en el marc de les Festes Majors. Amb el títol de "La Festa i la Protesta", en Pep Fornés (director del Museu Etnologic de Barcelona) obrirà una conferència que de ben segur ens portarà a un interessant debat.

No us ho perdeu:

8 de novembre a les 18.30h a l'Auditori de Sant Martí