Posicionament CAB: Demanem facilitar els tràmits del certificat digital i la seva gratuïtat

certificatDes del passat mes d'octubre totes les persones jurídiques estan obligades a relacionar-se amb les administracions a través de mitjans electrònics com el certificat digital. Les associacions no n'han estat una excepció i, per tant, també han de disposar del certificat digital per realitzar tràmits habituals en el seu dia a dia, com sol·licitar una subvenció o fer el pagament d'impostos. 

Si bé és cert que el certificat digital facilita molt els tràmits amb les administracions, el fet que sigui obligatori també comporta problemes. Un d'ells és el cost del tràmit. Però també cal tenir en compte les dificultats que tenen les associacions per tal d'obtenir-lo. 

Per aquest motiu, des del CAB demanem facilitar els tràmits per obtenir el certificat digital i la seva gratuïtat.

Consulteu el posicionament complet. Us animem a que el compartiu!

Llegeix més...

11/12: Presentació de les dades de #ElPanoràmic sobre les entitats de Ciutat Vella

Targetó 10 anys CabFAVB
En motiu de la instal·lació de l'exposició "Associacions amb CAB" a la seu de la Federació d'Associacions de Veïnes i Veïns (FAVB), el proper 11 de desembre realitzarem una presentació de les dades de #ElPanoràmic sobre les entitats del districte de Ciutat Vella. La presentació anirà a càrrec de la Fundació Ferrer i Guàrdia, una de les entitats impulsores de la recerca.
 
Dia: 11 de desembre
Hora: 18 h
Lloc: seu de la FAVB (c. Obradors, 6-8)
Inscripció gratuïta. Per assistir-hi cal omplir el següent formulari.

 

Convidem a totes les entitats de Ciutat Vella a participar-hi. Us hi esperem!

Festa del Voluntariat del Poble-sec!

festa voluntarisAquest any, aprofitant el Dia Internacional del Voluntariat, la Coordinadora d'Entitats del Poble Sec s'han proposat donar visibilitat a aquestes persones. Per això organitzen la Festa del Voluntariat del Poble-sec.

Aquesta serà el proper dimarts 4 de desembre, a les 18 hores al Centre Cívic El Sortidor.

Es busquen experiències d'accions i projectes dirigits a les persones grans

element 1543496205Des de l'Espai Torre Jussana volem recollir diverses experiències associatives relacionades amb les persones grans ja que estem preparant un nou Útil Pràctic centrat en les persones grans. La seva participació en el teixit associatiu i, per tant, la seva implicació en la comunitat, és un dels pilars de l’envelliment actiu i amb aquesta publicació volem oferir un recurs útil per potenciar-la. 

És per això que us demanem la vostra col·laboració en el projecte d’una manera molt senzilla: compartint les vostres experiències associatives amb les persones grans! Per fer-ho només cal que ompliu el següent formulari:

+ info

Formulari accions i projectes associatius dirigits a les persones grans

Llegeix més...