Jornada "Bases legals per a la custòdia del territori en l'administració local"

181106 jornada anualLa Xarxa de Custòdia del Territori organitza la jornada de formació sobre el paper de l’administració pública local en la custòdia del territori. S’exposarà el marc legal que empara aquesta estratègia de conservació i es presentaran les eines més adients per desenvolupar-la des dels ajuntaments.

20 de novembre del 2018
Espai Francesca Bonnemaison – Sala la Cuina
C/ de Sant Pere Més, Baix 7, 08003 . Barcelona

+ info

XIV Jornada Anual de la Federació Catalana de Drogodependències Drogues i gènere: En quin punt del camí som?

WhatsApp Image 2018-10-24 at 12.22.29No us perdeu la XIV Jornada anual la Federació Catalana de Drogodependències el proper 9 de novembre de 2018 al Museu Marítim de Barcelona.

Serà una oportunitat per aprofundir en el debat de  "Drogues i gènere: En quin punt del camí som?"

+ info i inscripcions

 

Jornada: Mercat Social, Voluntariat i Economia Social: junts per la transformació!

jornada ESS cartell-300x225No us perdeu la interessant jornada organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat Social que tindrà lloc el pròxim 8 de novembre a l’Espai Jove La Fontana de 10.30h a 12.15h.

El principal objectiu serà abordar què significa fer mercat social i com el voluntariat pot contribuir a fer créixer les economies transformadores al servei de les persones.

+ info i inscripcions

Donem suport al posicionament de les entitats impulsores de les iniciatives Ciutadanes #SalvemLaDemocràcia

glupsDes del Consell d'Associacions de Barcelona defensem la participació i la implicació de la ciutadania en les polítiques públiques. Per això donem suport al posicionament elaborat per Aigua és Vida, Metromuster, FAVB i els participants en les iniciatives ciutadanes, demanant als partits de BCN que no se sotmetin als poders econòmics de la ciutat i no impedeixin les consultes avalades per més de 50.000 suports.

Podeu accedir al posicionament en aquest enllaç