Conferència internacional a Barcelona OIDP 2018 Democràcia directa i iniciativa ciutadana. Cap a un ecosistema de democràcia inclusiva

OIDP logo v2El programa provisional de la conferència de l’OIDP ja es pot consultar aquí. Hi podreu trobar tota la informació sobre les diferents sessions i els ponents que hi participaran. En total, unes 150 persones parlaran a les més de 20 taules rodones i 30 tallers que s’hi organitzaran. A més, les activitats es clasificaran segons els blocs temàtics de democràcia directa (D), iniciativa ciutadana (I) i ecosistemes de participació inclusiva (E).

Llegeix més...

Jornada Anual XCT - XVAC

181106 jornada anual 1Ja està disponible el programa de la Jornada Anual XCT - XVAC, que es celebrarà el proper dimarts 6 de novembre a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC) de Barcelona. L'objectiu de la jornada és esdevenir un punt de trobada i debat entre les entitats i persones interessades en la custòdia del territori i el voluntariat ambiental, tot donant resposta a les necessitats formatives del col·lectiu. 

+ info i inscripcions

 

Jornades “La Metròpoli propera. Descentralització, governança i participació als districtes de Barcelona”

metropoliproperaEls propers 22 i 23 d’octubre la Regidoria de Participació i Districtes de l'Ajuntament de Barcelona, amb el suport tècnic de l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB), organitza les Jornades “La Metròpoli propera. Descentralització, governança i participació als districtes de Barcelona” al Centre Cultural La Farinera.

+ info

Llegeix més...

Festes Majors com a motor de cohesió social

debatfestesmajorsUn debat que organitzem conjuntament amb la Federació d'Associacions, Entitats i Comissions d'Hostafrancs i Sants 3 Ràdio sobre com les Festes Majors són el motor de la cohesió social en els nostres barris i com generen acció comunitària. El debat comptarà amb la participació de:

El debat es retransmetrà per Sants 3 Ràdio.

2 d'octubre

de 19h a 21.30h (19h a 20h debat públic en el marc de les festes d'hostafrancs; 20.15 a 21.30h reunió de les entitats)

la seu del districte de sants (C/ Creu Coberta 104)