27/11 - ECOM presenta la “Guia pràctica per a la defensa dels drets de les persones amb discapacitat física”

ECOMEl proper dimarts 27 de novembre, la Federació Ecom, entitat membre del CAB, presentarà la “Guia pràctica per a la defensa dels drets de les persones amb discapacitat física”. Serà a les 12 h, a la sala d’actes del Museu Picasso (accés per la plaça Jaume Sabartés).

Llegeix més...

Nova edició de #ElPanoràmic: qüestionari específic per a les entitats membres del CAB

LOGOelpanoramic 2015-03-300x123Comença una nova edició del treball de camp de #ElPanoràmic. Enguany des del CAB hem apostat per centrar-nos en conèixer la situació de les entitats membres. Per aconseguir-ho s'ha obert un qüestionari específic que trobareu en el següent enllaç que ens permetrà conèixer millor les necessitats i l'evolució de les federacions CAB i poder generar línies de treball que permetin donar-hi respostes.

Per tant, demanem a totes les entitats membres que ompliu el qüestionari. Estarà obert fins el 31 de desembre, així que no us despisteu!

Llegeix més...

Teniu activitats previstes entre el 23 i el 28 de novembre? Us en fem difusió!

OIDP 1542297652Entre els propers 25 i 27 de novembre es realitzarà a Barcelona la 18a Conferència Internacional de la Democràcia Participativa, organitzada per l’Observatori Internacional de Democràcia Participativa (OIDP). Enguany la temàtica escollida és la democràcia directa i les iniciatives ciutadanes i s’hi presentaran més de 150 ponències, 30 tallers i 20 taules rodones. Es preveu que hi participin més de 300 persones assistents d’arreu del món.

Llegeix més...

Presentació de les dades del Panoràmic a Sants-Montjuïc

 
Targetó 10 anys Cab
En motiu de l'exposició "Associacions amb CAB" que podeu visitar el 13 al 24 de novembre al Casinet d’Hostafrancs us convidem a la presentació de les dades del Panoràmic corresponents al districte de Sants Montjuïc. La presentació anirà a càrrec de la Fundació Ferrer i Guàrdia, una de les entitats impulsores de la recerca.
 
La presentació serà el proper
19 de novembre a les 18.30h al Casinet d'Hostafrancs (C/Rector Triadú 53)
 

Podeu confirmar la vostra assistència en el següent enllaç