Associacions amb CAB: Estrenem una exposició sobre la trajectòria i els projectes del Consell

1-PlafonsExpoCAB PRESSENTACIO v4 071x150m

Ja fa més d’11 anys que va néixer el CAB, amb l'objectiu de representar i enfortir el teixit associatiu de la ciutat. Hem superat, doncs, la primera dècada i, per aquest motiu, hem volgut realitzar una exposició que mostra la trajectòria de l’entitat durant aquests anys i els principals projectes que desenvolupem per tal de treballar la nostra missió.

Aquesta exposició, que porta per títol "Associacions amb CAB" es composa de nou plafons que expliquen el naixement del Consell, les entitats que el composen, la seva missió i valors, els principals projectes que desenvolupem o impulsem (Torre Jussana, el Codi ètic, el 2n Congrés d’Associacions, el Panoràmic) i com s’estructura la seva governança. L'expo va acompanyada del "Mapa d'Associacions", una eina online que permet consultar la geolocalització de totes les associacions inscrites al Fitxer General d'Entitats Ciutadanes i que cada associació pugui actualitzar la seva informació. 

Llegeix més...

XXVI Jornades de cultura Gitana FAGiC

fagicjornadesLa Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya organitza les XXVI Jornades de Cultura Gitana FAGiC. Aquest any, les Jornades de cultura gitana se celebraran el 15 de novembre a les 17:00h. a la facultat de dret de la UAB, amb el títol "La llei, una eina contra l’antigitanisme".

+ info

 

Participació de les dones en les organitzacions: dificultats, reptes i propostes

6e-dialegEl pròxim dimecres 14 de novembre DDiPAS organitza el 6è Diàleg: ‘Participació de les dones en les organitzacions: dificultats, reptes i propostes‘ de 16’30 a 18 h al Caixa Fòrum Barcelona (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8).

Hi participaran Montserrat García, responsable d’accessibilitat i participació a Ecom.cat i membre de la junta del CAB i Laia Forné, Regidoria de Participació i Territori de l’Ajuntament de Barcelona.

+ info i inscripcions

Taula rodona ‘Es pot canviar el món mirant la tele?

canviarmonmiranttele ecard ecasfedecatperiodistes 20181113 quadrat-300x300ECAS i Lafede.cat organitzen una interessant taularodona sota el títol: "Es pot canviar el món mirant la tele? - Despertar consciències i construir imaginaris més enllà de la informació"

13 de novembre a 18h a Col·legi de Periodistes

+ info i inscripcions