[COMUNICAT]: El feixisme actua a Sarrià. Aturem-lo!

ateneusarrianencAquesta passada matinada un incendi ha calcinat l’Ateneu Popular de Sarrià, un espai okupat i autogestionat pel jovent del barri. S’hi han trobat pintades de símbols nazis i franquistes, un fet que fa evident que es tracta d’un nou atac feixista.

Donem suport al comunicat de condemna que ha fet la Taula d’Entitats de Sarrià, com a organització membre del CAB i de referència al barri, i animem a totes les associacions de la ciutat a mobilitzar-se per aturar al feixisme i deixar ben clar que no el volem a Barcelona, a Catalunya ni enlloc! Feixisme, mai més!

pdf[Comunicat]:El feixisme actua a Sarrià. Aturem-lo! 

 

 

[COMUNICAT]: Ens sumem a la crida del president del Parlament de Catalunya per fer un front comú en defensa de la democràcia i dels drets fonamentals

Comunicat frontdemocràticDes de la junta del Consell d’Associacions de Barcelona (CAB) denunciem la repressió i la vulneració de drets i llibertats que estem patint al nostre país i manifestem el rebuig més absolut a l’empresonament dels dirigents independentistes i a la persecució dels que es troben a l’exili.

pdfComunicat 

Llegeix més...

Manifest de la Plataforma el Borsí pel barri!

imagesDes de la Plataforma El Borsí per al Barri, amb el suport de la Xarxa d’Espais Comunitaris i la Plataforma de Gestió Ciutadana, de la que el CAB forma part, han elaborat aquest manifest en relació a l’article del Sr. Permanyer publicat a La Vanguàrdia el passat 24 de febrer de 2018 i demanant que sigui un espai destinat al bé comú.

Manifest

+ info

 

El 12 d'abril celebrem l'Assemblea del CAB

El proper 12 d'abril a les 18h a Torre Jussana celebrarem la XII. Assemblea del CAB. Serà un moment important on farem seguiment del Pla Estratègic 2020 La (R)evolució Assocativa i el seguiment de projecte de gestió associativa de Torre Jussana.

pdfConvocatòria de la XII AGO del CAB

Podeu confirmar la vostra assistència en el següent formulari

Podeu consultar l'acta de l'anterior assemblea, l'Informe de Gestió 2017 i el Pla de Treball 2018