Impulsem un debat sobre la necessitat d'un nou model de subvencions en el marc del Consell de Ciutat

consellciutat permanentEn el marc de la Comissió Permanent del Consell de Ciutat celebrada el passat 23 de febrer des del sector associatiu hem impulsat diferents mesures que volem compartir.

En primer lloc hem recordat la necessitat d'iniciar un procés de debat que permeti definir un nou model de subvencions tal i com demanem en el posicionament que vam elaborar sobre les Subvencions a Barcelona. En aquest sentit s'iniciarà un grup de treball per desenvolupar una proposta.

Llegeix més...

Sessió treball associativa sobre les Normes de Participació

Jornada de treball normesdepparticipacióa 170306Les entitats que estem participant el el grup motor de les normes de participació fem una convocatòrai d'una sessió de treball sobre la proposta de Normes de Participació.

La celebrarem el proper 6 de març a l'Espai Jove La Fontana a partir de les 17.30h. Podeu confirmar l'assistència en aquest formulari.

Trobareu la convocatòria en aquest pdfenllaç

Llegeix més...

Adhesions al Pacte Nacional pel Referèndum

Pacte-Nacional-Referendum-639x436El Consell d'Associacions de Barcelona és una de les moltes entitats adherides al Pacte Nacional pel Referèndum. Aquesta és una campanya d’adhesions per recollir el suport d’institucions, entitats, electes i particulars, de dins i de fora de Catalunya, per a la celebració d’un referèndum sobre el futur polític de Catalunya. 

Convidem a les entitats federades i a la resta d'associacions de la ciutat a adherir-vos al pacte!

"Vides Diverses" aterra al Centre Cívic Barceloneta fins el 24 de febrer

FlyerbarcelonetaexpoEcom continua promovent la vida independent amb les propostes culturals sota el títol ‘Vides Diverses’ que ha corealitzat amb persones amb discapacitat i experiència en viure de forma autònoma, i les porta, aquest cop, al Centre Cívic del districte de Ciutat Vella de Barcelona. L’exposició i el documental (en loop, emetent-se a la mateixa sala que les fotografies) es podran veure fins el 24 de febrer.

El dia 22 de febrer a partir de les 18.30h, ECOM organitzarà, en l’entorn de l’exposició, un visionat col·lectiu del documental ‘Vides Diverses’ amb col·loqui posterior, que conduiran els i les protagonistes i al qual podrà participar tot el públic assistent. 

+ info