Més de 2.300 entitats participen en l’edició d’El Panoràmic 2017

Presentació ElPanoràmic3Aquest dijous 20 de setembre ha tingut lloc la presentació de l’informe ‘El Panoràmic’ 2017 al Reial Centre Artístic de Barcelona. L’acte s’ha iniciat amb la benvinguda a càrrec d’Enric Canet, vocal de la junta del CAB i director Relacions Ciutadanes al Casal dels Infants per l'Acció Social als Barris, que ha valorat especialment la participació de les entitats que han format part de l’estudi i ha agraït també el suport a la Fundació Bancària “La Caixa”, la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona. Canet ha remarcat que "aquesta és la quarta edició i val la pena destacar l'equip tècnic que ho fa possible". 

Descàrrega de l'informe aquí 

Llegeix més...

Convocada la XXV edició del Premi Voluntariat

03-26-2018 Premi Voluntariat 2017El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a través de la DGACC, convoca una nova edició del Premi Voluntariat que vol reconèixer aquells projectes que promouen els valors cívics i la millora de l’impacte del voluntariat, tant dins l’entitat com en la societat.

Enguany, per a la vint-i-cinquena edició del Premi Voluntariat, les entitats interessades podran presentar la sol·licitud de projectes o activitats la finalitat dels quals sigui la millora o desenvolupament del treball en xarxa de l’entitat.

+ info

Governem Torre Jussana - Vine i participa en el tejeRedes LAB de Torre Jussana

tejeredeslabTJVine i participa en el tejeRedes LAB de Torre Jussana!


Els propers 17 i 18 de setembre de 2018 a Torre Jussana de 11h a 20h (dinar gratuït inclòs als que participeu a totes les sessions)

Serà una trobada amb la comunitat que està al voltant de tejeRedes per generar sinergies al voltant de la governança de l'Espai Torre Jussana. El #tejeRedesLAB busca generar un espai per experimentar i co-crear pràctiques de gestió col·laborativa, treballant sobre casos reals de col·lectius i / o organitzacions, potenciant el treball en xarxa, l'intercanvi d'experiències i la recerca de connexions entre els participants. Podeu trobar més informació sobre el Tejeredes Lab en aquest enllaç

Formulari inscripció 

Llegeix més...

20/9: presentació informe #ElPanoràmic 2017. Inscripcions obertes!

ElPanoràmic PresentacioSet18defEl dijous 20 de setembre es presentarà l'Informe 2017 de #ElPanoràmic. L'acte es realitzarà a les 18 h, a la seu del Reial Cercle Artístic de Barcelona (c. dels Arcs, 59). La presentació és gratuïta i només cal formalitzar la inscripció a través del següent enllaç:

Formulari d'inscripció

Llegeix més...