20, 21 i 22/11: VI Congrés del Tercer Sector Social

Banner-VIc 300x250px v3Els propers dies 20, 21 i 22 de novembre se celebrarà la 6a edició del Congrés del Tercer Sector Social, una proposta que organitza anualment la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social i que enguany porta per títol: "Desigualtats socials, solucions locals". 

+ info i inscripcions

Llegeix més...

Càpsules de finances ètiques

DrOnUOzWsAAXcFANo us perdeu aquestes càpsules formatives organitza l'Observatori del Tercer Sector amb la col·laboració de FETS adreçades a les entitats de la ciutat de Barcelona. 

Les dates de les 3 sessions que es faran a Barcelona estàn previstes el 6, 7 i 8 de novembre de 17h a 19:30h als següents espais:

6 de novembre – Seu de LaFede (C. Tàpies, 1-3, Barcelona)

7 de novembre – Torre Jussana (Av. del Cardenal Vidal i Barraquer, 30, Barcelona) 

8 de novembre – Hotel d’Entitats La Pau (Carrer de Pere Vergés, 1, Barcelona)

Us podeu inscriure aquí: https://goo.gl/forms/T0IlK64158x5BLZ43

La Festa i la Protesta

la festa i la protestaLa Coordinadora d'Entitats de La Verneda i el Centre d'Estudis de Sant Martí de Provençals organitzen una interessant conferència en el marc de les Festes Majors. Amb el títol de "La Festa i la Protesta", en Pep Fornés (director del Museu Etnologic de Barcelona) obrirà una conferència que de ben segur ens portarà a un interessant debat.

No us ho perdeu:

8 de novembre a les 18.30h a l'Auditori de Sant Martí

Jornada "Bases legals per a la custòdia del territori en l'administració local"

181106 jornada anualLa Xarxa de Custòdia del Territori organitza la jornada de formació sobre el paper de l’administració pública local en la custòdia del territori. S’exposarà el marc legal que empara aquesta estratègia de conservació i es presentaran les eines més adients per desenvolupar-la des dels ajuntaments.

20 de novembre del 2018
Espai Francesca Bonnemaison – Sala la Cuina
C/ de Sant Pere Més, Baix 7, 08003 . Barcelona

+ info