Necessiteu canviar les dinàmiques de la junta directiva? Us sentiu frustrats en el lideratge de l'associació?

DNtGlZNXcAA89tPDes de Torre Jussana s'organitza la formació: "JUNTES EFECTIVES: Eines i estratègies per una bona governança" pel proper Divendres 10 de novembre, de 10 a 14 h i de 15 a 17 h. 

En aquesta formació s'exposarà com  portar els òrgans de govern de les entitats sense ànim de lucre a un nou nivell d'eficàcia i d'acompliment de les seves funcions. Els participants podreu realitzar el diagnostic de la governança de la seva entitat i rebreu indicacions personalitzades d'accions per a la seva millora.

+ info i inscripcions

La Taula per la democràcia en defensa de les institucions catalanes i la cohesió social

taulaxlademocracia2La Taula per la Democràcia, de la que participa el CAB, ha elaborat un posicionament en en defensa de les institucions catalanes i la cohesió social on mostrem el nostre ferm compromís amb les institucions escollides democràticament i reafirmem que els conflictes polítics s’han de resoldre políticament, per la via de la negociació i el diàleg.

La Taula per la democràcia ens vam constituir per donar una resposta unitària en defensa de les institucions catalanes, els drets fonamentals i el dret que té el poble català a decidir el seu futur polític.

Llegeix més...

Defensem la democràcia: Contra l’empresonament del nostre govern legítim

39523.pngDavant l’empresonament, durant la jornada d’ahir, del Vicepresident del govern català i de 8 consellers/es, i com ja va succeir amb l’ingrés a presó dels presidents de l’ANC i d’Òmnim Cultural, des de la Junta del CAB lamentem profundament haver de tornar a denunciar l’actitud antidemocràtica d’un estat, l’espanyol, que ha posat tots els seus poders, entre ells el judicial, a disposició del posicionament polític dels partits que governen.

Llegeix més...

El Consell de Ciutat condemna els empresonaments polítics dels presidents de les associacions Òmnium i de l'Assemblea Nacional Catalana

consellciutatA proposta de la Presidència del Consell d’Associacions de Barcelona, Montserrat Morera, i en el marc de la Comissió Permanent del passat 25 d'octubre, el Consell de Ciutat  va aprovar un comunicat de condemna dels empresonaments polítics dels presidents de les associacions Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez.els empresonaments polítics dels presidents de les associacions Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez.

El text aprovat en Comissió Permanent Expressa el suport i solidaritat a ambdues associacions, especialment als seus presidents detinguts i lamenta que aquestes detencions siguin  una mostra més de falta de qualitat democràtica i capacitat de diàleg per part del govern de l'estat espanyol.

Podeu accedir al comunicat en aquest enllaç