Concentració dissabte 23/3: Sea Rescue is not a crime! #FreeOpenArms!

DY42XhwW4AEnIjD.jpg large

Aquest dissabte 23 de març Barcelona acollirà una concentració de suport a Proactiva Open Arms, l'entitat dedicada al rescat de persones refugiades que naveguen en condicions precàries pel Mar Mediterrani i el Mar Egeu, fugint de situacions de conflicte bèl·lic, persecució o pobresa.

El motiu de la concentració és la immobilització a Itàlia d’una de les seves embarcacions, arran de la denúncia de la fiscalia de la regió de Catània que considera que Proactiva Open Arms és una organització criminal que fomenta la immigració il·legal.

Llegeix més...

Convocatòria d'ajuts en espècie per millorar la participació interna de l'entitat

castellers ambpeu-921018 1920El Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència de la Generalitat de Catalunya ha obert una nova convocatòria d'ajuts per a la millora de la participació interna de les entitats sense ànim de lucre de Catalunya.

L’objectiu de la convocatòria és facilitar i millorar els processos de presa de decisions a les entitats a través de la millora de la seva participació interna.

Llegeix més...

Porteu la comunicació de l'associació? No us perdeu aquest nou #HackaCOM!

Associat3Atenció comunicadores! Si porteu la comunicació de la vostra associació aquesta informació us interessa!

El proper 14 d'abril es realitzarà una nova #HackaCOM del Viver de Comunicació del Associa't BCN a l'Ateneu Harmonia, de les 10 del matí a les 7 de la tarda.

Està dirigida a qualsevol persona membre d'una associació de BCN però, especialment, a aquelles que s'encarreguen de la comunicació de l'entitat.

Llegeix més...

[COMUNICAT]: #TotsSomÒmnium. Prou repressió als moviments socials i polítics

omniumDavant l’escorcoll policial que s’ha realitzat avui a la seu nacional d’Òmnium Cultural, des del Consell d’Associacions de Barcelona (CAB), com a plataforma de representació del teixit associatiu de la ciutat, volem fer explícit tot el nostre suport a l’entitat i a les seves persones associades i treballadores. L’associacionisme, entès com una eina de transformació i de defensa i foment dels Drets Humans, és un espai de llibertat en el qual la repressió no hi pot tenir cabuda. L’actuació judicial i de les forces de seguretat d’avui és un atac frontal a aquesta llibertat que no podem tolerar.

Des del CAB tornem a exigir que s’aturi la repressió a tots els moviments socials i polítics pacífics del país, que s’alliberin els presos polítics i que es treballi perquè la ciutadania catalana pugui decidir el seu futur amb pau i llibertat.

Avui i sempre #TotssomÒmnium i tots aquells moviments i persones que treballen de manera pacífica per la llibertat i per donar veu i vot a la ciutadania.

Comunicat en PDF