Portal de transparència del CAB

transperancia 2 0Al Consell d'Associacions de Barcelona (CAB) estem compromesos amb la gestió responsable i transparent de l'associació dels recursos econòmics dels quals disposem. 

En compliment de la llei lde transparència, accés a la informació pública i bon govern aprovada pel Parlament de Catalunya el 18 de desembre de 2014, durant els propers mesos anirem adptant la web per millorar la informació i la seva accessibilitat. Mentrestant, a continuació, trobareu tota la informació relativa a la nostra associació.

L'Assemblea General és l'òrgan suprem de l'Associació. Està formada per totes les entitats associades les quals exerciran els seus drets directament, mitjançant els seus representants, no estant admesa la delegació de vot.

La Junta Directiva administra, representa, gestiona i dirigeix les activitats de l'Associació. Està formada per un mínim de cinc persones i un màxim de deu.

  • Presidenta: Montserrat Morera de la Taula d’Entitats de Sarrià;Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  
  • Vicepresidenta: Maria José López la Federació Catalana de Voluntariat Social;  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  
  • Administrador: Joan Manel Valcárcel Parisi del Secretariat de Sants, Hostafrancs i La BordetaAquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  
  • Secretari: Oriol Nicolau Batalla del Consell de la Joventut de Barcelona;Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Vocals:

Domènec Domenech d'Entitats Catalanes d’Acció SocialAquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Joan Vives Riba de la Federació d'Associacions de Gent Gran de CatalunyaAquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Alfons Tiñena de la Federació d'Ateneus de CatalunyaAquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Patrícia Amiguet Adell de la Federació d’Associacions de Cànnabis de CatalunyaAquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Més enllà dels espais formals de treball com l'Assemblea i la Junta Directiva disposem de diferents espais de trobada que faciliten el seguiment de les diferents accions i l'aportació de les diferents entitats en funció dels seus interessos i necessitats.

En relació a l'equip tècnic podeu consultar la nostra Carta de Relacions Laborals que inclou la remuneració del mateix.

Per conèixer més el CAB us convidem a consultar la nostra informació actualitzada al darrer any tancat: