La PINCAT valora positivament les línies generals del Pacte per a la Infància i reclama la creació d'una comissió Parlamentària d'Infància.
La PINCAT està formada per 17 organitzacions que treballen en l'àmbit de la infància i adolescència a través de més de 900 entitats de primer nivell. Els diferents projectes i serveis de la PINCAT disposen de 750.000 places per atendre els infants i adolescents del nostre país. Aquests infants i adolescents estan atesos per 15.510 professionals i 12.300 voluntaris.
+ info

 

Les entitats que formen part de la PINCAT són: COCARMI-Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat, Creu Roja, Confederació ECOM, Empresa Social-Cooperatives d'Atenció a les Persones, ECAS - Entitats Catalanes d'Acció Social, FECEC - Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer, FCD – Federació Catalana de Drogodependències, FEPA - Federació d'Entitats amb Projectes i Pisos Assistits, FEDAIA - Federació d'Entitats d'Atenció i Educació a la Infància i Adolescència, FEDELATINA – Federación de Entidades Latinoamericanas de Catalunya, FEPCCAT- Federació Catalana d'Entitats de Paràlisi Cerebral i Etiologies Similars, Fòrum Salut Mental, Fundació Catalana de l'Esplai, Fundació Pere Tarrés - Coord. Catalana de Colònies, Casals i Centres d'Esplai, Orde Hospitalari Sant Joan de Déu, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Fundació Josep Sans, MLP - Moviment Laic i Progressista

Més informació www.plataformainfancia.cat