dretacura

La Xarxa pel Dret a Cura és una organització ciutadana que lluita per aconseguir la transformació social i política necessàries per al reconeixement del Dret a la Cura i la creació d’un Sistema Nacional de Cura.

L’objectiu de la jornada és reunir persones i col·lectius que integren la xarxa, així com altres persones expertes de dins i fora del territori català, per obrir un debat conceptual a l’entorn de tres qüestions fonamentals:

  1. Què entenem pel dret a la cura: quines distintes maneres de pensar el dret a la cura conflueixen dins i fora de la xarxa.
  2. Què implica des d’una perspectiva jurídica i bioètica la defensa del dret a la cura: en quins fonaments bioètics es basa, i quins nous marcs normatius requerim per al reconeixement i garantia del dret a la cura.
  3. Recollir les experiències de l’activisme pel dret a la cura, entenent la cura com un dret en construcció. Lluites i resistències per la consecució del dret a la cura.

dissabte 11 de febrer de 9.30h a 17h

Lloc: Campus Raval, Facultat de Geografia i Història, Universitat de Barcelona (C/ Montalegre, 6-8, Bcn) (Sala de Juntes).

Modalitat: Presencial.

Cal inscripció prèvia per assistir com a públic perquè l’aforament és limitat. Per fer-ho s’ha d’omplir el següent formulari.

+ info