La Federació d'Associacions Gitanes de Catalunya (FAGiC) celebrarà el dissabte 30 de juny al Parc de la Ciutadella de Barcelona el Festival de música i cultura gitana "ROMANISTAN: Visca la cultura gitana!". Aquest projecte té com a objectiu promocionar la cultura gitana de tota Europa.
El festival que té programades diferents activitats artístiques i culturals com tallers, concerts o activitats familiars, també comptarà amb estands, ludoteques, exposicions i jocs col·lectius, que prepararan diferents organitzacions socials. Tots els concerts i activitats seran gratuïts i oberts.

En aquest marc es celebarà la V edició dels Premis FAGiC, que s'atorguen a personalitats o institucions per la seva contribució al reconeixement del poble gitano.

Totes les entitats que ho desitgeu esteu convidades a participar amb un estand durant el dia, de 10 a 17h, per poder difondre el vostre treball, objectius, missió i activitats.

Si esteu interessats a participar realitzant alguna activitat, s'ha d'emplenar el formulari adjunt i enviar per correu electrònic, membres del FAGIC es posaran en contacte amb vosaltres. Aquesta és una bona oportunitat per participar al costat de grans artistes, organitzacions i grups culturals reconeguts a tot el món.

+ info