drets digitals

Barcelona es proposa reforçar el coneixement ciutadà en la nova realitat digital i, juntament amb Xnet i el Grup Ciutadà sobre Polítiques Digitals (GCPD) llança una crida per recollir iniciatives engegades per la societat civil barcelonina en la defensa dels drets digitals.

Mitjançant aquest projecte, l’Ajuntament de Barcelona, Xnet i el GCPD faran un mapatge per donar visibilitat a tot el que està fent la ciutadania en l’àmbit de la defensa i la promoció dels drets digitals.

La informació recollida es retornarà a través d’un repositori web obert.

El procés finalitzarà amb una presentació pública per donar a conèixer les iniciatives a la ciutadania i per crear sinergies entre els diversos grups i persones actives implicades. Aquest acte permetrà que aquest ecosistema sigui conegut i puguin servir d’exemple i inspiració a d'altres organitzacions cíviques. A l’acte es faran públiques totes les iniciatives i es destacaran entre cinc i deu en particular.

El recull total d’iniciatives també es presentarà a la resta de la xarxa Cities for Digital Rights  a fi que esdevingui una referència per a altres ciutats i s’estableixin col·laboracions.

+ info

Etiquetes