sardana

La proposta de debat sobre l’espai públic i convivència presentada pel CAB passarà al plenàri del Consell de Ciutat, màxim òrgan consultiu i de participació de l’Ajuntament de Barcelona i que vicepresideix el CAB. Les associacions de la ciutat vam impulsar aquest debat durant el 2n Congrés d'Associacions de Barcelona i fruit d'aquest procés vam poder definir un posicionament al respecte que ens convida a definir l'espai públic com un espai relacional i d'enfortiment de la pertinença a la comunitat.

 

La proposta de debat presentada pel CAB sobre l’espai públic i convivència ha sigut la més votada del conjunt de propostes presentades amb un total de 27 vots a favor.  En aquesta votació  han participat un 49,51% de les diferents persones, entitats, institucions i grups polítics que formen la permanent del Consell de Ciutat. 

Des del Consell d’Associacions de Barcelona volem felicitar a totes les persones i entitats que han treballat en l’elaboració i el debat d’aquesta proposta amb un objectiu molt clar: millorar l’ús de l’espai públic i la convivència entre tots i totes. 

 

Consulta la proposta de debat presentada pel CAB en aquest Imatge eliminada.enllaç