AGO17

Recollint els eixos acordats al darrer Pla estratègic "La (R)evolució associativa 2020" hem iniciat un treball per redefinir la governança del CAB i iniciar el procés de relleu de la junta directiva.

Des del CAB ens vam replantejar la governança perquè està sent difícil implicar al sector associatiu en els diferents espais de decisió. Estem convençudes que la pervivència de cada entitat depèn també de la fortalesa del CAB, i per garantir la continuïtat de les nostres entitats és necessari estar en els diferents àmbits on es discuteixen temes importants relacionats amb l’Associacionisme.

Per totes aquestes accions necessitem una junta directiva amb coneixement del sector i capacitat de treballar en espais on cal representar-lo amb una visió global. Més enllà dels esforços que representa, l’experiència de participar en aquests espais és una oportunitat per conèixer a fons l’associacionisme de la ciutat i facilitar la coneixença entre organitzacions.

Per això us engresquem que valoreu la possibilitat de presentar-vos per posar la vostra organització, la vostra experiència i les vostres ganes de créixer al servei de les associacions de la ciutat. Ho podeu fer en aquest formulari.

Finalment us recordem que ens veiem el proper dimecres 3 de juliol a Torre Jussana a les 17.45h per fer  l'Assemblea Extraordinària del CAB. Podeu trobar la convocatòria en aquest enllaç.

No hi falteu!

 

Etiquetes