quedeque8m

Arriba el #8M i el Quèdequè ha engegat una campanya per difondre les activitats que totes vosaltres organitzeu en commemoració del Dia Internacional de les Dones.

Sabem que l’associacionisme de la ciutat treballa dia a dia per a visibilitzar als carrers la gran potència transformadora de la lluita feminista. En coneixem unes quantes iniciatives, però sabem que n’hi ha moltes més i volem que es coneguin a través de l’agenda del teixit associatiu i comunitari de Barcelona.

COM US PODEU SUMAR A LA INICIATIVA?

Només cal que publiqueu les vostres propostes d’activitats a l’agenda per unir forces i trencar amb les precarietats, les fronteres i els genocidis.

PER QUÈ FER-HO?

  • Guanyaràs visibilitat dins del sector: més de 500 entitats de la ciutat de Barcelona publiquen diàriament les seves propostes d’activitats a la nostra agenda. 
  • Formaràs part d’un mitjà digital amb més de 2.000 activitats publicades durant el darrer any.
  • Les vostres activitats arribaran a molta més gent: el Quèdequè acumula milers de visites al seu web, a les seves xarxes socials (InstagramTwitter) i cada setmana reben la nostra newsletter un miler de persones.

Aprofiteu aquesta oportunitat i deixeu-vos veure!

ENCARA NO CONEIXEU EL QUÈDEQUÈ?

El Quèdequè és l’agenda web de les associacions i col·lectius sense ànim de lucre de la ciutat. És una eina autogestionada i col·laborativa que fomenta la participació ciutadana en les activitats que organitzeu cada dia centenars d’entitats de la ciutat.

ENCARA NO EN FORMEU PART?

Consulteu aquesta breu guia visual que hem preparat per ajudar-vos en tot el procés d’alta.

Sumeu-vos a la #VagaFeminista8m2024 amb el Quèdequè i trenqueu amb les precarietats, les fronteres i els genocidis.

Amb el Quèdequè, les vostres reivindicacions també arribaran molt més lluny!

Etiquetes