Fem una crida a les associacions de la ciutat a donar suport a la jornada de mobilització que campanya unitària per l’acollida Casa nostra, casa vostraCasa nostra, casa vostra prepara per al diumenge 5 a tot Catalunya. Una vintena de grups territorials estan coordinant activitats en nombroses poblacions del territori amb l’objectiu de fer conscienciació social i mobilització ciutadana.
La jornada porta per títol La Gran Recollida de Signatures, perquè la missió principal és fer créixer el nombre de firmes del manifest de la campanya. Ara mateix, més de 40.000 persones ja hi han donat suport.
Per fer créixer la jornada i fer-la arribar a tots els racons de Catalunya, calen encara més persones voluntàries que vulguin fer la recollida de signatures o organitzar activitats als seus municipis. Per participar-hi, s’ha d’escriure un correu electrònic a l’adreça info@casanostracasavostra.cat. Casa nostra, casa vostra facilitarà material de campanya, suport logístic i eines de difusió a tots els municipis que s’hi inscriguin.

 

 

 

La jornada es farà una setmana abans del Gran Concert per a les Persones Refugiades, que serà l’11 de febrer al Palau Sant Jordi, i quinze dies abans de la Manifestació Volem Acollir, que es farà el dissabte 18 de febrer a les 16 h entre la plaça Urquinaona i la plaça del Mar de Barcelona.