vol_3congres

Avui se celebra el dia Internacional del Voluntariat i estem recollint experiències de voluntariat, activisme i militància (Enllaç extern)

En el dia internacional del voluntariat us volem recordar que en el marc del 3r Congrés d'Associacions de Barcelona estem treballant plegades sobre el Voluntariat, activisme i militància.

En el marc d'aquest eix de treball, estem recollint experiències per fer valdre les experiències de les persones compromeses amb la comunitat de forma col·lectiva per esdevenir la veu crítica i compromesa de la ciutadania contra les desigualtats. 

Per això us convidem que com entitat proposeu noms de persones que pel seu testimoni, compromís i acció poden ser inspiradores per la resta. Per la nostra banda, ens posarem en contacte amb aquestes persones per fer una petita entrevista i difondre aquesta experiència.

✏️ Formulari recollida d'experiències de voluntariat, activisme i militància 

Aprofitem per compartir-vos el Manifest Sumem Mirades de la Federació Catalana de Voluntariat Social que reivindica que la força del voluntariat com a activisme i militància és estratègica per al sosteniment de la societat.