assemblea CAB

El passat dimarts 13 de juny vam celebrar l'Assemblea General Ordinària del CAB a l'Espai Torre Jussana (també virtual). L'Assemblea és l'òrgan sobirà de l'entitat i està formada pels representants de les associacions membres. Aquesta va servir per escollir una nova junta directiva i per aprovar la memòria 2023 com el pla de treball 2024, així com l'estat de comptes 2023 i el pressupost per al 2024.

Amb la participació de 22 entitats i 32 persones, vam celebrar la XVIII AGO del CAB. En la memòria s'exposa l'acció del CAB per enfortir el teixit associatiu de la ciutat amb l’impuls del 3r. Congrés d’Associacions, la gestió de l'Espai Torre Jussana, l'impuls del Codi ètic de les associacions, el suport a la Plataforma de Festes Majors, el projecte DadesxAssociacions i d'altres projectes per l'enfortiment del fet associatiu. També s'hi exposa la tasca de representació que s'ha fet des de la junta del Consell, l'acció de coordinació associativa realitzada per treballar temàtiques d'interès per a totes les associacions (participació, finançament...), els posicionaments públics realitzats i les tasques d'enfortiment intern que s'han dut a terme.

Descarregueu la Memòria 2023 i l’estat de comptes 2023.

També us convidem a descarregar el Pla de Treball 2024 - Treballem pel foment de l'associacionisme, que entre d'altres accions proposa el tancament del 3r. Congrés de les Associacions de Barcelona, l’impuls de les eines del reglament de participació relacionades amb les iniciatives ciutadanes i la concreció del la llei de Foment de l’Associacionisme a la nostra ciutat.

L'Assemblea també va ser el moment de ratificar l'entrada com entitat sòcia de la Coordinadors d’Entitats de Pooble Nou, així com la votació de la nova junta directiva que quedarà formada per les següents entitats: Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS) - Enric Canet, Federació Catalana d’Associacions i Entitats Francesc Layret – COCEMFE Barcelona - Montserrat Pallarès, Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS)- Enric Cànaves, Federació d'Associacions, Entitats i Comissions d'Hostafrancs – Josep Espín, Federació d'Entitats Calàbria 66 - Aida Leal, Secretariat d’Entitats de Sants Hostafrancs i la Bordeta – Joan Manel Valcárcel Parisi, Taula Entitats de Sarrià – Montserrat Morera. Un cop escollits els representants, durant la primera junta celebrada es van decidir els següents càrrecs: presidència - Joan Manel Valcárcel Parisi, vicepresidència - Montserrat Morera, secretari - Enric Canet i administradora - Aida Leal. Podeu consultar la composició en el següent enllaç.

A més, va ser el moment d'aprovar quatre propostes de resolució, que ben aviat difondrem com a posicionament de l'entitat:

Finalment, vam iniciar el procés de concreció de propostes del 3r. Congrés d’Associacions a la que us convidem a participar en aquest enllaç.