El Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) i Torre Jussana - Centre de Serveis a les Associacions organitzem un cicle de quatre sessions informatives sobre finançament privat. L'objectiu es donar a conèixer vies de finançament privat i reflexionar sobre la seva captació entre les persones o col·lectius que formen part d'associacions de la ciutat.
Les sessions es realitzaran entre el 22 i el 31 de maig alternativament en els equipaments de l'Espai Jove la Fontana i Torre Jussana i són gratuïtes. Cal però, inscripció prèvia.

  • Sessió 1: La captació de fons, una estratègia col·lectiva de treball en xarxa!; Dimarts 22 de maig, a les 19h, a l'Espai Jove la Fontana. A càrrec de Paloma Cívico, assessora finançament del CRAJ i Aina Vera, tècnica Torre Jussana-Centre de Serveis a les Associacions. De què parlem quan treballem la captació de fons? Anàlisi de l'entitat i els recursos amb els que compta, com començar a treballar la captació de fons, motivacions del/la donant, eines i recursos per atraure donacions.
  • Sessió 2: Les eines 2.0 per a la captació de fons privats; Dijous 24 de maig, a les 19h, a l'Espai Jove la Fontana; A càrrec de Ramon Bartomeus, Resources Manager Fundació Privada iWith.org. Explicació dels recursos existents a la xarxa per a treballar el finançament privat (micromecenatge, teaming, les xarxes Socials).
  • Sessió 3: Criteris ètics en la recerca de fons privats; Dimarts 29 de maig, a les 19h, a Torre Jussana - Centre de Serveis a les Associacions. A càrrec de Ramon Torra, Responsable tècnic del Codi ètic de les Associacions de Barcelona. Reflexió entorn els elements i criteris a l'hora d'establir aliances amb agents privats i criteris ètics a tenir en compte.
  • Sessió 4: Mira què fan!; Dimarts 31 de maig, a les 19h, a Torre Jussana - Centre de Serveis a les Associacions. A través de les experiències de diverses entitats coneixerem casos pràctics en la recerca de fons privats (Panorama 180, Pallapupas, Ateneu Roig, Acció Natura, AFANOC).

Per més informació truqueu a Torre Jussana al 93 256 41 18 o al CRAJ al 93 265 52 17