Davant la comunicació que les entitats catalanes hem rebut en relació al bloqueig de més de 10 milions d’euros, per part de l'estat espanyol, destinats a subvencions d’acció cívica, voluntariat i joventut des del CAB volem expressar el nostre rebuig.
Malgrat ens van arribar informacions que es podria desbloquejar seguim a l'espera i patint la incertesa que provoca aquesta situació. 

El teixit associatiu d’aquest país hem demostrat sempre la seva capacitat per fer front a les adversitats i participar en la construcció d’alternatives col·lectives. Però davant d’aquest atac, exigim la revocació d’aquesta decisió ja que genera perjudicis directes i indirectes a la ciutadania i a les pròpies estructures associatives. Aquests són programes d’activitats per treballar per la inclusió social i la millora de les condicions de vida de les persones. Aquest bloqueig pot significar la desaparició del molts projectes que vertebren el nostre país i les seves persones. Limitar-los significa, en molts casos, limitar les oportunitats dels més febles.

Finalment, com a Consell d’Associacions de Barcelona ens adrecem a tots els grups municipals del consistori per que treballin en el sí de les seves organitzacions per revertir aquesta situació. La nostra ciutat no es pot permetre posar en perill projectes que sostenen i generen vincles i vides en els nostres barris.

No permetrem que davant d’aquestes agressions no es surti en defensa de la ciutadania. 

Barcelona, 23 d’octubre de 2017

Descarrega't el comunicat en PDF