El Consell d’Associacions de Barcelona, davant dels fets que estan succeint avui, dimecres 20 de setembre, fem una crida a omplir els carrers de mobilitzacions alegres i no violentes en defensa de la #Democràcia i dels nostres drets i llibertats!

 

Davant dels fets dels darrers dies a Barcelona i en d'altres poblacions del país, volem expressar el següent:

  • A les associacions tenim molt clar que la democràcia ens iguala a totes i a tots i que, per tant, no es pot pervertir de cap manera. Per aquest motiu, considerem inadmissible els darrers atacs a les institucions del país, escollides democràticament, i als seus treballadors/es, així com la greu limitació de la llibertat d'expressió que s'està produint.
  • Exigim l'alliberament immediat de les persones detingudes i que no s'obstaculitzi la feina de les responsables polítiques i treballadores públiques de les institucions catalanes per exercir el mandat que els ha assignat el poble, en aquest cas per fer efectiu el dret a decidir de Catalunya. 
  • Reiterem la crida a totes les associacions de Barcelona i a tota la ciutadania a respondre a aquests i als futurs atacs que pugui patir la democràcia al nostre país amb mobilitzacions, com sempre, fermes, alegres i totalment allunyades de qualsevol forma de violència.

Descarrega't el document en PDF: "Contra la intervenció de la democràcia, omplim els carrers de mobilitzacions alegres i no violentes"