associat

Obrim convocatòria per la contractació de suport tècnic per desenvolupar l’Associa’t. El projecte per a visibilitzar i donar a conèixer a la ciutadania el teixit associatiu i comunitari de la ciutat

L’Associa’t és el projecte per a visibilitzar i donar a conèixer a la ciutadania el teixit associatiu i comunitari de la ciutat, que compta amb el suport de la Direcció de Serveis d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Barcelona. Va ser un projecte impulsat inicialment per la mateixa Direcció de Serveis d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Barcelona i des del 2021, el projecte està coordinat per Torre Jussana - Serveis per Associacions (TJ), equipament municipal que presta serveis i recursos a les entitats de la ciutat per ajudar-les a millorar el seu funcionament, i que és gestionat pel Consell d’Associacions de Barcelona (CAB). Aquest 2024 el projecte manté els grans eixos:

  • La Festa de l’Associa’t: Que es realitzarà durant les Festes de la Mercè.
  • Ràdio Associa’t: Presència de les ràdios associatives de la ciutat en diferents esdeveniments de visualització associativa durant l’any.
  • El Quèdequè (www.quedeque.barcelona): l’agenda web d’activitat associativa i comunitària de la ciutat.

La present convocatòria és per a cercar un proveïdor vinculat als principis i valors de l’economia social i solidària que desenvolupi les tasques de producció i comunicació vinculades al projecte de la Festa de l’Associa’t.

Per a presentar-se a la present convocatòria caldrà fer arribar per correu electrònic a administracio@cab.cat un pressupost signat definint els perfils laborals assignats a les diferents tasques abans del 22 de maig de 2024.

Podeu accedir a la convocatòria en aquest enllaç.

Etiquetes